Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire rossz/jó ebédre ez?

Mennyire rossz/jó ebédre ez?

Figyelt kérdés
Kőrözött teljeskiörlésű tökmagvas kenyérrel és kaliforniai paprikával.
2016. máj. 24. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki mennyire szigorú, ugye. Nekem közepes, simán megenném, ha megkívánnám s én készíteném minden elemét (bár évtizedek óta nem eszem túrót). De ideálisnak nem tekinteném, inkább pokoli nagy kilengésnek, főleg a glutén (s a laktóz) miatt. De abban sem hiszek, hogy ettől ki tudja, mekkora bajod lesz.
2016. máj. 24. 22:45
 2/4 anonim válasza:

Valahogy a glükó-amiláz ugrott be erről, mert azt szokták használni a keményítő átalakítására (cukorrá). Azt erjesztik, majd főzik... bocsi, elkalandoztam.

Teljesen belefér, jó ebéd, csak kicsit szegényes lenne (nekem). Vacsorára legalább fél liter epres-vaníliás pudingot ettem, előtte házi szalámit (vett húsból) és vöröshagymát. Garzon Tea, 40%-os citromlével du. 5 után a 3. pohárral iszom. Szeretem, nem tehetek róla.

2016. máj. 24. 23:49
 3/4 anonim válasza:
32%
Ez nem ebéd csak egy kib#szott kőrözöttes kenyér.
2016. máj. 25. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem belefer neha, ha ezt kivanod.

De jobb ebed a hus+zoldseg vagy barnarizs+zoldseg+hus / csoben sult zoldsegek

A kenyeret inkabb reggelire ajanlom, mertekkel

2016. máj. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!