Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár szem házitepertőt ettem...

Pár szem házitepertőt ettem paradicsommal, retekkel és paprikával, ez így rossz?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 18:26
 1/5 ede1219 ***** válasza:
100%
Igen, ehhez friss fehérkenyér is "jár"!
2016. ápr. 30. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:

ede :D igazad van.

egyebkent nem rossz, eleve nincs olyan, hogy rossz, kiveve ha valami kajabol hanyasig eszed magad!! mindent lehet enni, csak merteket kell tudni tartani. miert lenne ez egyebkent is rossz? avas volt a teperto? vagy miert? a hazi tepertoben nincs semmi tartositoszer, ami karos lenne az egeszsegedre, a paradicsom, a retek es a paprika pedig zoldseg, vitamindus es egeszseges. ne legyen buntudatod, ha dietazol, akkor is belefer neha ilyesmi!!!! persze mindjart megerkeznek azok, akik szerint a teperto / paradicsom/ retek/ paprika mereg, de ok szerintem evoeszkozt se hasznalnak, nehogy azzal is bevigyenek valami merget a szervezetukbe...

2016. ápr. 30. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert olvastam itt az oldalon, hogy a tepertő nagyon nagyon nem fér bele a diétába! :D
2016. ápr. 30. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Ez teljesen jó. Már miért ne férne bele a diétába? Kinek a diétájába? Az enyémbe pl. egy alma nem fér bele, de ennek mi köze máshoz?

Problémát nem látok benne s ha neked ez jólesik s a napi összbeviteled jó s még deficited is van, akkor mégis mi lehetne a gond?

2016. ápr. 30. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

a pár szem miatt rossz.

miért nem ettél rendes adagot?

2016. máj. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!