Hogy vegyem ra magam, hogy eszembe se jusson hanytatni magam?
Az a legjobb ha rájössz, hogy nincs semmi értelme. Miután ettél, a tápanyagok, kalóriák nagy része azonnal felszívódik. A hánytatással legnagyobb részben csak vizet és ásványi anyagokat veszítesz, utána hamar farkaséhes leszel, így belátható, hogy nincs értelme.
Régen velem is előfordult egyszer-kétszer, de pszichológus nélkül sikerült leállnom vele. Nekem az segített, hogy tudtam nem éri meg, hülyeség az egész, ráadásul szánalmasnak éreztem magam tőle.
A hánytatás nem jó módszer a fogyásra, mert azonkívül, hogy veszélyes, még csak nem is használ. Jó étrend és mozgás, és úgy leszel szebb, hogy még tönkre se teszed magad. Nekem segített.
Esetleg szüntesd meg a kiváltó okot...Ha plusz kilócskáid vannak, akkor tessék elkezdeni csökkenteni a bevitt kalóriát, igen, számolni kell majd mindent és mellé mozogj. Ha anyagilag nem tudod finanszírozni a sportot, akkoris ott a futás, ha az erősítő gyakorlatokat szereted, tudsz netről leszedni. Én így pár éve fél év alatt leadtam, ami fölösleges volt (6-7 kg) és mindezt napi fél óra intenzív testmozgással egybekötve. Sok sikert...
Ne tedd tönkre a gyomrod, nyelőcsöved és a fogaid, pláne ne a lelked. Inkább légy erős ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!