Hogyan tudom hánytatni magam?
Igen hülyeség amit gondolsz...mármint az,hogy hányatni akarod magadat:Nem lesz megoldás semmire....(fogyni sem fogsz tőle)
A lelkedet kell helyre tenni első sorban,én azt mondom keress fel egy jó pszichológust.
Valamint a barátaiddal járj el szórakozni,és ne önsajnálatba,sírj otthon.
Azt ugyan nem írtad,hogy miért vagy bánatos folyamatosan....de ha kimozdulsz és kicsit jobban érzed magadat akkor mindent szebb színben fogsz látni,még saját magadat is :)
Szia!
Én teljes mértékbe megértelek, ugyanakkor azt mondom, hogy ne hánytasd magadat.
Le lehet fogyni másképp is. Oda kéne figyelni arra, hogy mit eszel, mennyit eszel, mozogni is kéne..
Mikor rossz kedved van, vagy unatkozol, akkor is nemet kéne mondani a nasizásra. Ez az alapja mindennek.
Ön-meg-tar-tóz-ta-tás.
Na most, ha nem fogadod meg ezt, akkor elkezded hánytatni magadat, ami egyáltalán nem biztos, hogy megoldja a jelenlegi problémádat, de még dob is rajta, mivel tönkreteszi a gyomrodat és a nyelőcsövedet.
Komolyan. Szembe kell nézned önmagaddal és azt kell mondani, hogy nem eszek annyit. És betartani..
Ezzel a fogalmazás"tudással" milyen fösulira vettek fel? Szégyen!
Hánytatás legegyszerübb modja ha teleiszod magad és lenyulsz a torkodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!