Mit tegyek, ha nem jó az anyagcserem?

Ahoghy már írták, az anyagcsere más, nem az ürítés. Napi 2 étkezéssel pedig semmi baj, nekem is 2, egymáshoz közeli étkezésem van és az anyagcserém ugyanolyan gyors, mint mindig (az átlagemberénél jelentősen gyorsabb). Az anyagcsere napi egy evéstől sem lassul, ahhoz koplalás kell. Jól is néznénk ki, ha folyton ennünk kéne, a homo sapiens nem az a faj.
Te viszont nagyon keveset eszel, ettől már lassulhat az anyagcsere (koplalva pedig mégis mit vársz, hatalmas adagokat a másik oldalon? nincs sok salakanyag, ez logikus. bizonyára nem eszel több kiló zöldséget, akkor azért lenne). Én fogyósabb napjaimon legalább duplaannyit ehetek, mint te, bár már írtam az anyagcserémről, nekem nem kell koplalnom a mozgás nélküli fogyáshoz sem, mellesleg mozgok is, csak nem sokat. A sport is jót tud tenni az anyagcsere sebességének.
Én is járok heti 3x edzeni 1,5 órát. Vettem almaecetet hátha az felgyorsitja. De nem merek hashajtózni. . . Utoljára csütörtökön voltam ,,nagydolgon".
Amúgy az ha valakinek lassabb az anyagcsere az befolyásolja a fogyást?

Hát kókusz zsírral fozok, remélem annyi zsír elég. Vagy most hülye vagyok? 😕
Egyébként nekem is rendben van az állaga, csak a mennyiség. ..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!