Ha nem eszek lefogynek?
Ha nem ennek semmit, csak egy nap egyszer 2 szelet sózott, borsozott (mert úgy tudom a borsnak zsír égető hatása van)
Csirke mellet nagyon pici olivaolajon pirítom és rá ütve 2 tojást, vagy csak tojást főve vagy rántotta ként és mellé kígyó uborka és paradicsom? Heti 3x 1,5 óra edzés. Futás 40 perc, haspres, comb külső kitaras, comb belső kitaras, taposogep kb 15 perc. Ja és 6 kilométer oda vissza az út edző teremig, amit biciglivel teszek meg. 85 kiló vagyok, fogytam 3,5-4 kilót, de sokan mondták, hogy azt lehet csak izomból, vagy a víz ürült ki.. (vagy mit tudom en) nem tudom hogy most akkor csináljam nehéz sulyal és akkor a zsír átalakul izomra vagy csináljam konyebbekel...
Legalább 70 kilóra akarok fogyni, leg inkább hasból, és felső comb az-az csípő. . 2,5 hónap alatt, mert utána utazom el .
21/L
Kifogások látom mennek. Majd akkor gyere vissza kérdezni, ha fejben is eldöntötted hogy le is akarsz fogyni. Addig hiába minden, dagadt maradsz. Vagy hallgass az idióta barátnődre, aki egy életre tönkrevágta magát a 3 hó/20 kg fogyással.
Életmódváltás nélkül nem lehet egészségesen fogyni, formásodni! Ennek része, mármint az egészséges életmódnak az, hogy odaállsz a konyhába, és megcsinálod magadnak a kaját és fejben tartod azt hogy mennyi fehérjét, zsírt és ch-t kell enned. ha ez nem megy, sajnálom, fogadd el magad kövéren. én is áltattam magam évekig, mire tavaly június 26-án reggel a tükör előtt állva valami bekattant bennem, azóta élek egészségesen, 30 kg-ot adtam le eddig sporttal és helyes táplálkozással. amíg kifogásokat kerestem, addig csak híztam.
Nem hiszem, hogy minden zöldséget utálsz, csak meg kell tanulni úgy elkészíteni, hogy megszeresd.
Én múltkor brokkolifasírtot csináltam, az nagyon bejött.
Akár gombapörit is ehetsz, csak nem nokedlivel és tejföl nélkül. A cukkinit le tudod úgy reszelni, hogy spagetti alakja legyen és megcsinálni hamis bolognainak darált csirkével/csirkefalatokkal. A répából nagyon finom répakrémet lehet csinálni, az avokádóból avokádókrémet. A padlizsán őrült finom tud lenni darált hússal, paradicsommal kisütve, vagy megtöltve.
Igaza van az utolsonak. En napi kilenc orat dolgozok, mellette min egy ora sport, hazimunka, van egy minivallalkozasom es tanulok is. Semmilyen kajanak nem allok neki, ami tovabb tart mint 20 perc. Megis minden nap frissen van fözve, es ami fontos egeszsegesen.
Rizs fözni, meg egy szelet hust lesütni nehogy mar orakig tartson. Semmilyen zöldseget nem szeretsz? Frisset, föttet, semmit? Pedig nagyon fontosak es egeszsegesek. Az ubi es a paradicsom is zöldseg, pont jol az etrendbe. Amugy kb ket het, amig nehez összerakni az etrendet, aztan nagyvonalaknan magatol is menni fog miben mi es mennyi van. En letöltöttem egy appot, beleirom mit akarok masnap enni, egy kiszamol mlndent helyettem, nekem csak ellenöriznem kell, hogy megfelel-e. Idöben ha eppen kinlodol es semmilyen kajahoz nincs kedvem akkor 15 perc. Ha kb. tudom mit szeretnek masnap enni, akkor 5 perc. Annyi idö, mint egy kifogast gyartani. Es meg ehezni se kell mellette.
Nem kell megsertödni. Itt mindenki szivesen segit szerintem. De a valaszod rögtön az volt, hogy ezt ezert nem azt azert nem. De mostazonnal fogyni akarok. Legalabbis igy jött le.
Fogyokurazni hülyeseg, rendesen kell enni, az a lenyeg. Marmint helyesen.
Mi az az 1-es ruha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!