Edzés után ehetek húslevest, rizst disznóhússal, salátával?
Persze, nyugodtan!!!
Ha te úgy gondolod, hogy ezek után, vagy ezek mellett fogyni fogsz.... kár becsapni magadat!
Persze, ezek teljesen jó ételek.
Miért ne lehetne edzés után enni? :D Én is szoktam. Csak mert épp alig bírom el a poharat, mert bukásig edzettem bicepszre, az emésztőrendszerem köszöni, működik, én pedig olyankor már nagyon régen ettem, éhgyomorra szeretek edzeni.
A kérdezőről semmit sem tudunk, de hogy az emberek zöme eszik edzés után, az bizonyos.
Edzés után igen, még meg is értem!!!
De ha valaki fogyókúrázik, akkor inkább "fehér húst" egyen, és ne a zsíros disznósággal tömje meg magát...
Jó, hát persze, ha már fogyózik az ember, akkor nagy általánosságban jobb, ha hagyja a rizst, a disznóhússal akkor sincs baj, de van, akinek kell a sok szénhidrát s a kalóriadeficittől szálkásodik, lehet az zsíros és szénhidrátos egyszerre, akkor is.
A disznóhús az adatai alapján egész sovány, kivéve a tarját és hasonlókat, de ez utóbbiakkal is sokan fogynak. Miért lenne gond a zsír? Nincs inzulinválasza és laktat. Kalória pedig úgyis kell sok.
Ha ennék húst, én is disznót ennék (főleg tarját és kolbászt és oldalast, azok a finomak, ha kiváló házit talál az ember, de évtizedek keresése után már feladtam), esetleg lazacot, de vennék hozzá bőrös hájat, mert a filé egy kicsit túl sovány :)
Az ember ízlése is számítson már. Mi a csudának mindenkire ráerőltetni a csirkemellet, ha utálja, ha nem?
De lehet, hogy a kérdező azon él, csak néha egy mákszemnyit zsírosabb, de alapból sovány disznót is eszik?
A húsleves sem zsírszegény, legalábbis remélem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!