Miután lefogytam, soha többé nem ehetek olyat amit előtte szerettem?
Én a fogyókúra alatt is eszem ugyanazokból az ételekből, amiket szeretek, csak mértékkel. Eszem sült krumplit (egy keveset teszek a tányérra a zöldségköret mellé), pizzát is eszem (fitness tésztával rendeltem múltkor), süteményt is eszem (egy szelet süti 2-3 napig is eltart, mert nem falom be az egészet. Egyszerűen csak beleszámolom a napi kalóriakeretbe.
Ha megfosztanám magam ezektől a dolgoktól, egész biztos nem tartott volna pár hétnél tovább a diétám. Így működik.
Jaj dehogynem. Én fogyás közben is betoltam egy csomó zserbót a karácsonyi rendezvényen :D Aznap nem fogytam, 4000 kcal jött össze. Jó, én eléggé büntetlenül ehetek, de aki nem ilyen, az sem tud hízni a sütitől, ha nincs többletben hosszabb távon, ez képtelenség.
Napi sütizéssel is lehet fogyni, csak sokszor nem célszerű (s az se mindegy, milyen a süti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!