Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miután lefogytam, soha többé...

Miután lefogytam, soha többé nem ehetek olyat amit előtte szerettem?

Figyelt kérdés
Hébe-hóba sütit, vagy pizzát/sültkrumplit pl.? Ha nem az se gond, megállom, csak érdekelnek a válaszok.

2016. máj. 10. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ehetsz, csak mértékkel.Ha megkívánod, egyél nyugodtan, csak ne túl sokat. Voltam úgy, hogy megkívántam egy sütit, de nem engedtem magamnak. És ehelyett elkapott az ehetnék vágy, és találtam almát, de annyit ettem, hogy hízalóbb volt már, mint a süti:) Szóval ne tiltsd meg magadtól a kaját, egyél amit kívánsz, de ne túl sokat.
2016. máj. 10. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a fogyókúra alatt is eszem ugyanazokból az ételekből, amiket szeretek, csak mértékkel. Eszem sült krumplit (egy keveset teszek a tányérra a zöldségköret mellé), pizzát is eszem (fitness tésztával rendeltem múltkor), süteményt is eszem (egy szelet süti 2-3 napig is eltart, mert nem falom be az egészet. Egyszerűen csak beleszámolom a napi kalóriakeretbe.

Ha megfosztanám magam ezektől a dolgoktól, egész biztos nem tartott volna pár hétnél tovább a diétám. Így működik.

2016. máj. 10. 15:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Én eddig mindent megfosztottam magamtól amit annó szerettem, de akkor nagyon keveset de mégis eszem belőlük.
2016. máj. 10. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogynem, csak ahogy a többiek is írták, mértékkel. Sajnos én függő vagyok, így nagyon ritkán engedélyezhetek magamnak pizzát vagy sültkrumplit, és akkor a legkönnyebb, ha nincs is elérhető távolságra ilyesmi. Jellemző, hogy ilyenkor nem egy szeletet eszem, hanem bezabálok mint egy disznó :-( Úgyhogy inkább csak nagyon ritkán...
2016. máj. 10. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaj dehogynem. Én fogyás közben is betoltam egy csomó zserbót a karácsonyi rendezvényen :D Aznap nem fogytam, 4000 kcal jött össze. Jó, én eléggé büntetlenül ehetek, de aki nem ilyen, az sem tud hízni a sütitől, ha nincs többletben hosszabb távon, ez képtelenség.

Napi sütizéssel is lehet fogyni, csak sokszor nem célszerű (s az se mindegy, milyen a süti).

2016. máj. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!