Miután lefogytam a kívánt testsúlyomra, már ehetek maglisztes dolgokat valamint gyümölcsöket?
Pontosítanám az előttem szólót: ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, hízni fogsz.
Nyilván a szigorú paleós diétával kevesebb kalóriát vittél be, mint amennyit elégettél. Ezért kezdtél el fogyni. Ha elkezdesz maglisztet, gyümölcsöt enni, akkor a mennyiségtől függ, hogy elkezdesz-e hízni. Ha szépen fokozatosan bevezeted őket, úgy, hogy nem folyton ezeket eszed, akkor a kalóriabeviteledet felviheted addig, hogy ne is fogyjál, de ne is hízzál. Ezt neked kell kitapasztalnod, illetve neked kell utána számolnod. Egyébként szerintem a mértéken van mindig a hangsúly.
Fel nem fogom, miért híznál a magliszttől vagy miért az számítana s nem a kalóriabevitel (ami szerintem sem az egyetlen fontos tényező, de azért nagyon ott van). Én éhen halnék olajos mag és magliszt nélkül, naponta többször eszem őket, a kalóriabevitelemben döntő szerepük van. Attól még tudtam fogyni, legalábbis egy ideig, de hát nem várhatom el, hogy 50 kilóra fogyjak sok mozgás nélkül, napi 2000 kalóriával :D
Gyümölcsöt is mindennap eszem, nekem ez alap. Igaz, nem igénylek sokat. Van, aki napi banánokkal fogy, én nem kockáztatok (honnan is vennék napi több banánt, ami kellőképpen érett?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!