Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm-hez 52 kg nagyon...

172 cm-hez 52 kg nagyon kevés? Hogyan tudnék hízni pár kilót?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy nagyon sovány vagyok, pedig egészségesen, változatosan eszek. Hogyan tudnék felszedni 2-3 kilót?

2016. máj. 16. 07:50
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ideális. Edző, edzésterv.
2016. máj. 16. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A kg az csak egy szám. Ha tudod, hogy egészségen étkezel, akkor pluszba kezdj el mozogni és szedj fel egy kis izmot, formásodj.
2016. máj. 16. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ha eszel mindent és nem azért vagy vékony, mert diétázol vagy mert fogyókúrázol, akkor genetikailag vagy ilyen, tehát bármit ehetsz, nem hízol.

Szóval nem igazán fogsz tudni hízni.

2016. máj. 16. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Igen, sajnos lehet, hogy a genetika miatt vagyok ilyen vékony, a szüleim is elég vékony alkatúak.
2016. máj. 16. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:

A 3-ast annyiban vitatnám, hogy sokan azt hiszik, esznek rendesen, aztán ha rákérdezünk, mit és mennyit, kiderül, hogy közel sem... :)

A te magasságodhoz normál zsír-izom arány mellett az ideális súly kb. 65 kg lenne, az ideális intervallum pedig 59-72 közt. A még éppen egészséges kb. 53-tól...

Szóval kórosan sovány vagy!

Kezdj tömegnövelő étrendbe. Napi 104 gramm fehérje (2 g/ttkg), 52 gramm zsír (1 g/ttkg), és indulj 156 gramm szénhidrátról (3 g/ttkg)! Emellett teljes testes súlyzós edzés!

Hetente mérd magad, ha nem fejlődsz, emeld a szénhidrátot 0,5 g/ttkg-mal, ha zsírosodsz, csökkentsd! A lényeg, fejlődj, legyél nehezebb, de izomban, és ne zsírban!

Ha 5 kg-t felszedtél, akkor átszámolhatod újra az aktuálisnak megfelelően az igényt.

2016. máj. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!