Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék kb 1-1.5 hónap...

Smiley18 kérdése:

Hogy tudnék kb 1-1.5 hónap alatt leadni 5-6 kg-ot 60kg-ból?

Figyelt kérdés
154 cm vagyok és nagyon ducinak érzem magam. Visszanézve a két évvel ezelőtti képeimet sokkal jobban tetszettem magamnak úgy és újra szeretnék olyan "vékony" lenni.

2016. máj. 15. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Diéta+sport.
2016. máj. 15. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg milyen diétával? Vagy mit kéne ennem, nem ennem?
2016. máj. 15. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyél picit kevesebbet, legalábbis soha ne úgy csináld, hogy teleszedsz egy nagy tányért és azt addig eszed, amíg el nem fogy, hanem csak amíg jól nem laksz. Kisebb tányérra. Édességeket mellőzd, kenyér, krumpli mennyiségét csökkentsd, a nagyon zsírosakat is, chipseket, gyors kaját. Cukrozott üdítőitalokat is kerüld, édes teákat, de a gyümölcslevek sem feltétlenül egészségesek (azért igyál eleget, vizet azt szabad :) ). Mozogj többet, ha teheted végezz aerob edzést -- kocogj - viszonylag lassan.

[link]

2016. máj. 15. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, a következö honlap segithet a testsulycsökkentésben:

www.builder.hu (Összes cikk, Nöi cikkek: A Nöi Rovat cikkei). Én is többletkilokkal bajlodtam, és nekem nagyon segitettek a cikkek abban, hogy ez az egész téma "Lefogyás" hogyan is müködik. Én szivböl ajánlom Neked. Elmeletileg a 6 kilos fogyás 1.5 honapon belül megvalosithato. Ezen a honlapon szuper recepteket is találsz. Sok sikert és kitartást kivánok!

2016. máj. 15. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!