Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan alljak le? 14/L

Hogyan alljak le? 14/L

Figyelt kérdés
169cm/48kg vagyok. Mar 10 kg-ot fogytam es mar ez kicsit azert atment anorexiaba..de kepes vagyok abba hagyni csak egy kis segitsegre van szuksegem.Mar nem tudom mit mennyit es mikor kene ennem. Anyukam probal etetni de en felek. Neha latom hogy mar kint vannak a bordaim maskor meg ugy latom hogy meg mindig fogyhatnek. Kerlek nyugtassatok meg hogy mar nem kell. Vagy ilyen magasaggal es sullyal is lehetek duci? Aki tudna nekem segiteni legyszi irjon privatban is. Elore is koszonom a valaszokat.
2016. máj. 14. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én olyan 167cm vagyok jelenleg 56 kilóval mert híztam egy kicsit, de ezelőtt mikor ugyanezzel a magasággal 50 kg voltam mindenki piszkált hogy nagyon vékony vagyok. Te meg még magasabb vagy, szóval biztosan elég vékony vagy már semmiképp ne fogyj tovább!
2016. máj. 14. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
azért nézel ki szarul, mert nincs rajtad izom, mert kicsináltad magad. A zsírtól nem fogsz jól kinézni+a legapróbb hájtól is megint fogyózól és utána még kevesebb izmod lesz és szarabbul fogsz kinézni
2016. máj. 14. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak arra kellene most már figyelned, hogy minden nap egyél zöldséget és gyümölcsöt, és minél kevesebb szénhidrátbombát. De nyugodtan egyél minden mást. Igaza van az utolsónak, ha nincs rajtad elég izom, hiába vagy sovány, nem fogsz sosem jól kinézni. Aki izmos, az egy kis zsírréteg ellenére is formásabb tud lenni. Ahhoz, hogy az izmaid megmaradjanak, esetleg egészségesebb izomzatra tegyél szert, a mozgás mellett megfelelő mennyiségű állati fehérjére is szükséged lesz. Az idegrendszerednek, az agyadnak, az immunrendszerednek és a hormonháztartásodnak pedig zsírokra, zsírban oldódó vitaminokra. Úgyhogy ezeket se hagyd ki.
2016. máj. 14. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz mielőtt komolyabb lesz a baj, most még könnyen kilábalhatsz belőle.
2016. máj. 14. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat. Hat sportolok is szoval az izmaim annyira nem epultek le (vagyis remelem..mar nem igazan tudom realisan nezni magamat:/) a tanacsokat megfogadom, bar a pszichologustol tartok:/
2016. máj. 14. 21:47
 6/6 gerkopapa válasza:
Szerintem 169 centiméterrel lehetnél 50-55 kiló is.. egyáltalán nem vagy vastag.
2016. máj. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!