Rájöttem, hogy hiába fogyok, ha az életmódom konkrétan szar és elmentem egy spinning órára. Nagyon haldokoltam de végigcsináltam, utána a teremben lévő futópadot is igénybe vettem. Bérletet vásárolam, heti 3x1 óra edzésem lesz.
Az étkezés terén tudtok tanácsokat adni? 15kg leadása utánvégre formálódni szeretnék
Szia ennyi kaja szűken elég ennyi mozgáshoz, pár száz kalóriával többet is bevihetsz ha mozogni fogsz rendszeresen a leírtak alapján. Hízni biztos nem fogsz ennyi kajától, kivéve ha törpe vagy.
2016. máj. 6. 22:56
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez az 1kg a szénhidrát által megkötött víz lehet?
2016. máj. 6. 23:32
3/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez nem rendes etrend. Hol vannak pl. a zöldsegek, vagy a lassu felszivodasu szenhidratok, a telitetlen zsirsavak? A kremturo, gyümölcsjoghurt tele vannak felesleges cukorral, a tejföl meg zsiros. En vettem magamnak a faradtsagot, utanajartam, kiszamoltam, összeirtam egy rendes etrendet, azota marha jokat kajalok, megis fogyok. Valoszinüleg azert "hiztal" ennyit, mert eddig koplaltal es a szenhidratbol a tested visszatöltötte a glikogen raktarait.
Legyszives olvass utana a helyes taplalkozasnal, mert ennek amit csinalsz hosszu tavon nem lesz jo hatasa.
2016. máj. 7. 07:16
4/9 A kérdező kommentje:
Durekt írtam, hogy egy előző kérdést már írtam. VIZSGS miatt stresszeltem és nassoltam.
2016. máj. 7. 10:11
5/9 anonim válasza:
Vizsga miatti stressz? Oke, de miert eszel ilyeneket? Ha ehetnèked van, ott a sàrgarèpa, zellerszàr, sima 0-às naturjoghurt, vagy sütsz csirkemellet, halat, stb. Kalóriàban nem rossz amùgy, csak tàpanyagba egy nagy 0. A sok tejtermèkkel kikèszìted a gyomrod, meg feleslegesen sok zsirt viszel be.
2016. máj. 7. 10:59
6/9 A kérdező kommentje:
Nálam ez egyfajta babona, hogy sok édességet kell enni vizsga előtt :D Gondoltam, hogx egyszer talán belefér.
2016. máj. 7. 11:43
7/9 anonim válasza:
Babonákat felejtsd el mert nem léteznek. 1 nap alatt nem lehet lefogyni vagy meghízni. Ehhez hetek, hónapok, évek kellenek. Egészséges étrendre kell váltani (sok sok gyümölcs, zöldség) a kalóriákat betartva. A fogyás vagy hízás 80%-ban az étkezésen múlik, ha még sportolsz is akkor azzal tudod formássá tenni a testedet.
2016. máj. 7. 13:09
8/9 anonim válasza:
Rossz az étrended. Mérlegelni pedig hetente érdemes mindig reggel, éhgyomorra. Egy nap alatt nem hízol, te nagyon okos, hanem amit megettél, megittál, annak nagy része még a beleidben van. Minden nap nehezebb vagy este, mint reggel.
2016. máj. 7. 14:12
9/9 A kérdező kommentje:
Minden nap mérnem kell magamat. Kísérleti kezelést kapok egy betegségre és kell a statisztika miatt minden nap súlyt, vérnyomást, cukrot stb...mérnem.
Emellett nagyon sok zöldséget eszek. Próbálok kiegyensúlyozottan étkezni. Viszont az utolsó kilók nem akarnak lemenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!