A tej tényleg kerülendő fogyókúra alatt?
Nem testépítő szeretnék lenni, csak le szeretnék adni pár kilót.
Étrendre figyelek, elkezdtem aktívan/aktívabban sportolni, figyelek a nassolásra. Szóval, igyekszem normális, emberi mértéket tartva, egészségesen fogyni.
Több helyen olvastam, hogy a tejivás kerülendő. Miért?
#18: Azért vagy rosszul, ha nem eszel cukrot, mert valamilyen formában eszel, és utána leesik a vércukorszinted.
A szervezet a számára szükséges cukrot elő tudja állítani! Tehát teljesen felesleges bevinni.
20-as!
Te ezt még el is hiszed, hogy nincs bennük semmi mű...???
Olvastam egy reklámot, rögtön "hátast dobtam" tőle:
"Glutén-mentes virsli akciós áron!"
Normál körülmények között hogyan is kerülhetne glutén a virslibe??? ... hacsak nem azzal a szójával, ami egyébként hivatalosan nincs is benne!!!
utánaolvastam mennyire káros a tej
Forrást sehol se találtam pro, kontra
De aki szerint káros kb minden 2. megjegyzés hülyeség.
A tejben levő dns sokszorosítja a sejteket, így kialakulhat a rák, persze az embernél kisebb állat teje nem okoz rákot mert az kisebb, nem növeszt. :D
Újzélandon cukorbetegséget, finnbe rákot, hollandba fekélyt, fülöp szigeteken májrákot okoz a sok tej, tejtermék. :D
Ja, a belinkelt oldal külön leírja, hogy nem ért egyet a tej káros hatásáról, csak vita indítónak szánja a cikket.
Az, hogy egy sportoló, fogyókúrázó iszik-e tejet, az a saját dolga, ha belefér igyon. Drugs bunny-n kívűl senkinek nem jut eszébe napi 4l tejen élni.
#25: én csak a tejcukorról és a tejzsírról beszélek...
De honnan veszed, hogy Druggs Bunny tejet iszik? :D
Ez kb. olyan hülyeség, mint az, hogy rákot okoz...
Druggs Bunny és a tej:
csak a belinkelt oldalakat olvastam
DB írta, hogy régen 4l tejet ivott és nem fejlődött. Nyilván ezt a stílusa iratta vele, amúgy ő csak a profi sportolóknak nem ajánlja.
Én meg a szilvától fosok, és eszembe nem jutna azon élni mert érzem, hogy nem jó az emésztésnek, de eszembe nem jutna terjeszteni, hogy káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!