Egyrészt a tejcukor és a zsír miatt. Másrészt pedig alacsony glikémiás indexe ellenére ugyanolyan inzulinnövelő tulajdonsággal bír, mint a magas glikémiás indexű ételek.
Ha reggelire megiszol egy pohárral, semmi bajod nem lesz, csak ne vidd túlzásba!
2016. máj. 14. 12:05
2/27 anonim válasza:
Az elsőhöz csak annyit tennék hozzá, hogy a tejben van jó sok allergén, plusz sokan nem is emésztik jól. A tej nem csak fogyás alatt kerülendő.
2016. máj. 14. 13:26
3/27 anonim válasza:
Plusz mert rengeteg rejtett kalória van benne, sokan gondolkodás nélkül lenyomják azt a tejes kávét, nem számolva, hogy zsírosságától is függően +100-150 kalória.
Ha naponta többet megiszol, pont elég lehet, hogy ne mozduljon a mérleg.
Én ennek ellenére iszom, de áttértem más okokból a növényi tejekre.
Csak nekem az édességet helyettesítik.
2016. máj. 14. 13:29
4/27 anonim válasza:
Akkor hízlal csak a tej is mint minden ha túllèped a napi kalória deficitedet. Èn pl fogyó alatt is 2 dl tejjel indítottak a napot . de ezt beleszámoltam a makrókba is ès a kalóriával is. (Kaloriabazis.hu-n) pl: az 1.5% ba 44 kcal van /1dl
2016. máj. 14. 13:53
5/27 anonim válasza:
Mert ha ezt az álhírt nem terjesztették volna el, akkor a "testépítők" nem vásárolnák meg a méregdrága fehérje-táplálék kiegészítőket több ezer Ft-ért, hanem símán innák továbbra is a tejet. Így legalább kismillió tartósítószert is magukba tömnek, de az mindegy, a multiknál nő a profit!
2016. máj. 14. 14:27
6/27 anonim válasza:
Az utolsóval nem kell foglalkozni. Fingja sincs az egészről.
2016. máj. 14. 14:51
7/27 anonim válasza:
Én képtelen vagyok lemondani a reggeli tejeskávémról, ami 3 dl tejből készül. 10 napja kezdtem el diétázni, normális kajákat eszem (csirke, hal, sovány marhahús, tojás, zöldségek, minimális gyümölcs, túró stb.) , de a reggeli tejeskávémhoz ragaszkodom. Kalóriát (1200 kcal/nap), szénhidrátot, fehérjét, és zsírt számolok, tornázom is, elvileg heti 1 kg-ot kellene fogynom. Most 10 nap alatt lement 3kg. Később biztos belassul majd. Ezt csak azért írtam le, mert ugyanúgy iszom tejet (2.8-as helyett, csak a 1.5%-ost), de a fogyás mégis megindult.
2016. máj. 14. 15:26
8/27 anonim válasza:
Azért, mert itatja magát, laktóz van benne (cukor), relatíve gyors felszívódású. Ha belefér, semmi gondod nem lesz belőle.
// Nekem nincs laktózintoleranciám, tejfehérjeallergiám, elég lowcarbon vagyok jelenleg, hogy a napi kétszer 1,5 dl tejem (tejeskávé formájában) legördüljön.
Nyilván lemondhatnék erről (is), de nem a testemből vagy a testemért élek...//
2016. máj. 14. 15:56
9/27 anonim válasza:
Ja, és több mint húsz kiló ment így le napi tejivás mellett, teljesen normál tartományba. (8-as vagyok)
2016. máj. 14. 15:57
10/27 anonim válasza:
Napi 1 liter tejjel fogytam 3 hónap alatt 30 kg-t.
Biztos hülye vagyok és nem tudtam, hogy a tej rossz, azért nem zavart a fogyásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!