Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy ezért nem...

Lehetséges, hogy ezért nem mozdult a mérleg az elmúlt héten?

Figyelt kérdés
Előtte szépen fogytam, átlagosan heti 0,5-1 kg-ot. Most 1 hete elkezdtem reggelente edzeni 20-25 percet (guggolás, hasprés, lábemelések ilyesmik), és azóta semmit nem mozdult a mérleg lefelé. Lehetséges, hogy ettől a minimális edzéstől is elkezdtem némi izmot felszedni? Előtte semmi ilyesmit nem csináltam. A napi kalóriabevitelem pedig ugyanannyi, mint előtte volt.
2016. máj. 14. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem szedtél fel izmot. csökkent a kalórián v növelj az edzésen
2016. máj. 14. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:

-a mérleg azért nem mozdul,mert most gyensúlyban van az étellel bevitt kalória,az általad leadottal,ilyenkor nincs hízás,és nincs fogyás sem,

- ha még fogyni szeretnél,akkor vagy kevesebbet kell enni,vagy többet kell mozogni.....

2016. máj. 14. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
egyensúlyban
2016. máj. 14. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előfordulhat,hogy az erősítő edzés hatására az izmaid glikogént (szénhidrátot) és vizet kötöttek meg. Ez okozhat súlynövekedést. No para!
2016. máj. 14. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:

A vízmegkötés inkább akkor esélyes, ha most szénhidrátosan eszik, előtte pedig nem...

Izom kalóriatöbblet és rendes edzés mellett is úgy maximum 1 kiló jön fel havonta kezdőknél, fogyáskor ez bizonyára kevesebb, egy hét alatt meg se látszhat, ráadásul nem mindennap kell edzeni az optimális izmosodáshoz és azért mindenre kell edzeni, nemcsak lábra és hasra. Szinte semmi nem lehet az izmosodás.

2016. máj. 14. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
1 kiló jön fel, férfiaknál, kalória pluszba, tökéletes étrenddel súlyzós edzéstől havonta, de nem nőknél 20 perc aerobictól, kalória minuszba gyanítom közel se jó étrenddel, ott valami más gond lesz. Túl sok kaja/túl kevés mozgás.
2016. máj. 15. 08:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, így már értem :)

Egyébként azóta megint elindult lefelé szépen.

2016. máj. 16. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!