Jogos az a kérés, hogy fogyjak? Bővebben lent!
Mindig nagyon vékony voltam, már-már betegesen vékony, a 173 cmhez 45 kiló fölé nem ment a súlyom, de nagyjából fél éve felszedtem kilókat, most 51-52 vagyok. A családom nem hogy örülne hogy már mutatkozik valami kis nőiesség rajtam, állandóan beszólnak, és hangoztatják, hogy ha így folytatom 90kilóig meg sem állok. Kicsit zavar, mert 17302720 oldalt megnéztem már az ideális testsúlyról, és még bőven alatta vagyok. (Nem viccből mondják, eleinte azt gondoltam, de nem..)
A lényeg, hogy diétára fogtak, külön főznek(!!!) Nekem, szerintetek, ez normális?? Valóban olyan vészes lenne a súlyom?...szerintem nem, hogy beszélhetném meg velük ezt?
17/L
Ez súlyos probléma, mivel erősen eltorzítja az énképedet, illetve az egészségedet is tönkreteszi!
Kérd, hogy beszéljenek az orvosoddal erről a lefogyasztási tervükről, szólj róla tanárnak, végső esetben ott a gyámügy is, hiszen kiskorú vagy még.
Azt szokták mondani, hogy a barátaidat megválogathatod, a családodat sajnos nem :D
Az a lényeg, hogy te mit látsz a tükörben. Nem diéta kell neked, hanem helyes táplálkozás és sport ami szintén alakítja a nőies formákat, de nem fogsz "zsírosodni"
Egészséges téplálkozás senkinek nem fog megártani, mivel lehetsz te vékony csak nem mind1 h skinny fat vagy vagy fit .
A következő képeket ajánlom és ez alapján lődd be a testedet.
Az meg hogy ideális testsúly, mindenkinél más. Ezért nézd meg a következő képeket az első ugyanaz a súly, na de uyge h nem mind1. A második meg a zsírszázalék az is megdöbbentő.
Amúgy nyugtasson meg, hogy nekem a család a fehérjeporokról és az egészséges táplálkozásról papol állandóan, hogy mennyire nem jó. Ennek ellenére én fogyok, izmosodom formálódok míg ők meg jelentős súlyfelesleggel küzködnek.
Jaj!!! Nem tudom, mit tegyél, de a családod borzalmas, kevesebbel is anorexiába kergettek már embereket, szerencsére te teljesen normálisnak látszol, aki tisztában van azzal, hogy egyáltalán nem sok a súlya.
Én a helyedben felszednék annyi kilót, amennyi izomban feljön, csak nem zárják az ételt, hogy ne tudj kalóriatöbbletben enni... Aztán pukkasztanám a családot az adatokkal, bár nem ez lenne a fő ok...
De ha te nem akarsz ilyet tenni, az is OK. Csak mondom, azzal sem lenne a világon semmi baj, ha fel akarnál szedni súlyt, igencsak vékonyka lehetsz.
A családtagok csontvázak? Vagy magukra nem vonatkoznak a beteges elképzeléseik?
Ez a helyzet annyira valószerűtlen, hogy nehezen hihető. Külön főzNEK? KiK főzNEK rád? És mit?
Megihletett valakit az éhenhalasztott kisgyerek szüleinek friss ítélete?
Ez tényleg elég hihetetlen.
Ti valami szekta vagytok vagy balettáncos família? A szüleid anorexiásak vagy simán csak kettyósak?
Jézusom.
Ne hagyd magad befolyásolni,biztos vagyok benne,hogyha zsírban jött fel ez a 6-7 kiló,arra szükséged is volt .
Még így is vékony lehetsz ,egyél és sportoljál nyugodtan,semmi szükséged diétára .. Persze oké ha nem eszel rengeteg cukrot meg fehérlisztet ,de nem kell szálkásítani 50 kilósan ezzel a magassággal ,az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!