Nem fogok a fehérjeportól hízni?
Nő vagyok és fogyni szeretnék.
Vettem rizsfehérjét amit csak edzés után iszok.
Hízhatok tőle?
Az attól függ,mert nem írtad a termék összetételét.
A legtöbb nő általában meglátja,hogy fehérje,vagy fogyókúrás és issza a nélkül hogy tudná mit is iszik.
Ilyen a t.diétás por pl ami 65%cukor és 35% szója fehérje,vagy a molle kur vagy mi ami tejsavó,nem tejsavó protein és kb 60% cukor.
Na aki mondjuk ilyesmiket iszogat az legfeljebb cukorbetegségre számíthat nem pedig fogyásra.
Rossz, fehérjeszegény étrendnél is jó ám a fehérjepor...
A cukros vackokhoz pont nincs köze a rizsfehérjének, amennyire tudom (múltkor megtekintettem egy bioboltban, mert érdeklődő fajta vagyok, de nekem olcsóbb és jobb fehérjém van: tojás. ha vegán lennék, akkor is csak azért gondolkodnék el a növényi fehérjeporokon, mivel nekem szénhidrátszegényen kell étkeznem. de más esetben is meglehet a létjogosultsága).
Mit magyarozol kérdező? Te talán nem az vagy? Lehet, hogy ATV rajongó vagy...?
A lényeget értsd már meg nagyon hülye! Nem méltatlankodni kell, hanem azt mondani, hogy "bocs,igazatok van. Nem néztem utána, idióta voltam, de már rajta vagyok a témán." Vagy valami ilyesmi.
Persze van olyan embertípus,akinek hiába magyaráz az ember, nem képes befogadni az információt...
Köszönöm szépen a válaszotokat!!
De képes vagyok befogadni az információt ha nem lennél ekkora bunkó! :)
Kérdező, ahogy elnézem, itt sem az első, sem a többi válaszoló nem hurrogott vagy piszkálódott.
Valamit nagyon félreértelmeztél, mert ezek mind segítőszándékú válaszok voltak, csak nagyon rosszul értelmezted.
ÉS! Ez a hozzászólás sem kukacoskodás részemről, szóval ne akadj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!