Egy vékony emberen mennyi hízás látszik meg?
Figyelt kérdés
182cm / 63kg férfi vagyok múlt hónapban még 60kg voltam és senki nem jegyezte meg hogy sikerült volna valamennyit gyarapodnom.Miért nem látszik 3kg meg rajtam egyáltalán?2016. máj. 11. 19:31
1/3 anonim 

válasza:

Lehet látszik, csak nem szeretnék megmondani. Én 6 kg hízás után hallottam először erre utaló megjegyzéseket.
2/3 anonim 

válasza:

Nem mindegy, hogyan oszlik el, s gondolom, az se mindegy, hogy igazi hízás vagy csak feltöltődtek a glikogénraktárak...
Van, akin 2 kiló is meglátszik, mert az mind hasra megy. De azért ezt se látják a munkatársak, ruhában ez nem feltűnő...
3/3 anonim válasza:
180cm 78kg 18/F
1 éve ilyenkor 64-66 kg voltam. Most 77-79. kb 72-73kgnél kaptam a megjegyzéseket hogy mennyit híztam.. :D Valóban híztam, de úgy gondolom most normális a súlyom. 1 éve kintvolt minden bordám mint valami anorexiásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!