Valami bajom lenne?
80 kilóról fogytam le 20 kilót, most vagyok 60. 168 cm-hez, 23/L
Egészségesen ettem, ittam, 1200-1300 kcallal, sportoltam.
Azonban két-három hónapja stagnálok, ha többet eszem, persze feljön, oda kell figyelnem, hogy lemenjen. De fogyni nem fogyok tovább.
Még szeretnék 5 kilót fogyni, azonban van, aki azt mondja, anorexiás vagyok.
Ezt nem hiszem, 60 kilóval nem is lehetnék az.
Viszont tény, hogy koplalok most már, mert egyszerűen nem megy. Hánytattam is magam, van, hogy 3 napig semmit nem eszem.
Már elegem van az egészből, azonban ha megint visszamegyek 1200-ra, akkor max hízni fogok, jobb esetben ugyanúgy nem fogyok, pedig az lenne a cél.
És az 1200 még mindig fogyis keret lenne, hogy fogok visszaállni normálisra?
Elegem van már az egészből, viszont ha elengedem magam, tudom, hogy simán visszajön mondjuk 3 hónap alatt a 20 kiló.
Mi a fenét csináljak? Bocsi a nyavalygásért :)
Te jó ég, hogy mered magad hánytatni? elég bátor vagy. én nagyon félek már a hányingertől is, pánik betegségem van mert annyira félek a hányástól hogy magamba beszélem :"D
ne tedd!!!!
ne csináld azt hogy 3 napig semmit nem eszel mert hiába fogysz akkor de a felesleg/zsír attól nem megy le csak az alatta lévő dolgok :"D
nagy haladás ha 20 kg-ot lefogytál, légy rá büszke:)
szerintem ugyanaz a gondod van mint nekem. Hogy hiába vagy vékony ha a felesleg ott van és "lóg".
Sportolj!! Este 6-7 után ne egyél semmit esetleg gyümölcsöt vagy zöldséget. Járj el futni/biciklizni rendszeresen és ne add fel c: felüléssez, esetleg kondizz, vagy vegyél egy futópadot/szobabiciklit ha van rá lehetőség. De semmikép se koplalj attól csak rosszabb lesz. De legfőképp ne hánytasd magad mert ez tényleg az anorexia jele:c és..amúgy is.. hogy vagy ilyen bátor? világ összes pénzéért sem hánytatnám magam:D
Kitartást!☺
16/l

"Ezt nem hiszem, 60 kilóval nem is lehetnék az."
Az pszichés betegség, így nem súlyfüggő, a látványos leépülés hosszú betegség következménye. Mivel koplalsz és hánytatod magad, tényleg anorexiássá váltál.
Hogy mit tegyél? Fordulj orvoshoz, mielőtt maradandó egészségkárosodást okozol magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!