Ettől még nem lesz bajom ugye?
Most mit vársz mit írjunk? Nyugodtan hánytasd csak magad, semmi bajod nem lesz tőle?
Elkeseredettségedbe inkább menj és csinálj egy kiadós kardió edzést, ha sok szénhidrátot ettél. De ha büdös a meló, akkor hánytasd csak magad nyugodtan.
Az elsőnek igaza van, inkább mozogj. De az is OK, ha fájó hassal elhatározod, hogy máskor nem zabálod tele magad.
A hánytatás mindenképpen nagy butaság. Nem is értem, hogy jut eszébe oly sokaknak. Én utálok hányni, szerencsére nem is szoktam.
Remélem tisztában vagy azzal, hogy így kezdődik a BULÉMIÁS korszakod? Majd aztán anorexiás csontváz leszek és egyenes mehetsz is a kórházba ahol minden sz..r csövet beléd fognak dugni, hogy tápanyagot vigyenek beléd.
Plusz egy jó kis pszichológus is kezelésbe fog téged venni, mert ilyen buta vagy, hogy ezt csinálod!
De igen, LEHET BAJOD!!
Nem, többször nem áll szándékomban.
Köszi a válaszokat.
Gondolom, az első alkalom után is azt mondtad, hogy nem fog többé előfordulni.
Hánytatás pedig csak méregnyelésnél elfogadható, fogyókúrás megoldásként nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!