Mit tegyek még? Egészségesen élek, mégsem fogytam egy dekát se!
De az "egészséges"-t úgy értsétek, hogy KOMOLYAN egészséges. Kb. fél éve untam meg azt, hogy dagadt vagyok, és ezért elkezdtem aktívabban mozogni, kevesebbet, egészségesebbet enni. Akkoriban még a,1,5-2 km-t futottam, mostmár 5-öt, egyhuzamban, minden 2. nap görkorizok fél órát, minden nap, ha nem is 5-öt, de olyan 3-at futok (MINDEN NAP), hétvégén 15-20 km-eket biciklizek barátaimmal.
Reggelire egy zsömle, tejjel(rengeteg tejet iszok, naponta 2,5 litert)
Tízórai: Ami jön(ez az egyetlen étkezés, ami nem meghatározott, de ugyan abban az időben)
Ebéd: Sok leves, kevés második
Uzsonna: Gyümi
Vacsora: -
És mégis: 13 éves, 173 cm, és 80 kg!!!!!!
Semmit nem fogytam. Esetleg 1-2 kilót.
Nem cigizek, nem drogozok, nem iszok.
Anyukám, apukám mind2-en nagyon el vannak hízva. (120-130)
Genetikai. De, nem akarom én ezt. Mert nem vagyok olyan össze-vissza folyok típus. A hasam nagy, a seggem, és a combjaim tömzsik. De a vállam, a karom, az arcom tök normális.
Na most mit csináljak?
Nem riogatásból írom, de az Alexandrában egyszer belelapoztam egy könyvbe, ami a tejet teszi felelőssé több civilizációs betegség kialakulásáért. Sajnos nem emlékszem a címére.
Itt egy cikk ezzel kapcs-ban.
Az én véleményem az, hogy normális mértékben fogyasztva hasznos, ha túlzásba visszük (márpedig a napi fél l-nél több már az!), káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!