Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy adhatnák le pár kilót?

Hogy adhatnák le pár kilót?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretném ha segítenétek egy kicsit nekem. 17éves 75kg-os lány vagyok de nem nagyon tetszik..szeretnék pár kilót leadni de nem megy sehogysem..Tornázni nem nagyon van időm..mit kellene lettenem ahhoz hogy kicsiit is le tudjak adni ? legalább nyárig5-10kg-ot ...valamilyen diétát ajánlotok ? Előre is köszi a valászotokat!! :)

2016. máj. 10. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne egyél semmi cukrosat egyáltalán, és kerüld a lisztes ételeket. Semmi csoki, kekszek, sütemény, péksütemény, cukros üdítők, stb. Figyelj oda az ételekre, amiket vásárolsz, mert nagyon sok minden tartalmaz cukrot! (konzervek pl)

Kenyérből ehetsz teljes kiőrlésűt, de ne ess túlzásba.

Fordíts nagyobb figyelmet a zöldség bevitelre, a jó időnek köszönhetően rengeteg zöldség közül lehet választani, és ha párolod őket, akkor több vitamin marad meg bennük.

És persze a fehérjebevitelt emeld, de ne zsíros húsokat egyél (sertés, marha...), hanem inkább szárnyasokat bőr nélkül, és halat.

Mellesleg egy csomó tápláló dolog létezik még, amivel pl. tudod helyettesíteni a tésztát, vagy akár a krumplit, és egy csomó diétás receptet találsz a neten.

A lényeg, hogy rendesen étkezz, napi legalább 3x, és ne koplalj. Ja és a igyál sok-sok folyadékot, nem muszáj vizet, lehet teát (cukor nélkül), odakészíted magad mellé, és mindig kortyolgatsz belőle, ha így teszel, nem nehéz betartani.

2016. máj. 10. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Amit még kihagytam, hogy ne napraforgó olajat használj, hanem finomítatlan (!fontos) olívaolajat, kókuszolajat, vagy lenmagolajat sütéshez, főzéshez.
2016. máj. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!