Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni 5-8...

Hogyan tudnék fogyni 5-8 kilót? 13/L Többi lent!

Figyelt kérdés

170 cm vagyok, és 65,5 kg. Szeretnék a combomról es a vádlimról főleg fogyni.

Étkezésem mikor suliban vagyok:

Reggelire: 2db puffasztott rizs

Tizorai: szendvics, barna vagy teljes kiorlesu kenyerbol és még ugy kb.12 ora körül egy banán.

Otthon rendesen ebédelek, 4-5 körül eszek valami joghurtot lenmaggal vagy egy kis édesseget(keveset) .

Vacsira: egy szendó(ritkábban még egy activia joghurt)

Kérlek ne írjatok negativ komikat!

2016. máj. 6. 20:22
 1/6 A kérdező kommentje:
Es hogy ez így mennyi kalória? Mennyit viszek be kb, 1 nap?
2016. máj. 6. 20:34
 2/6 anonim válasza:
Neked nem diétáznod,hanem sportolnod kell. Amit te akarsz,az nem fog lemenni csak diétával. És tudom,hogy bunkóság egy 13 évesnek ezt mondani,mert fejlődő szervezet vagy,de próbálj meg 6 után már nem enni. A 65kg-ból nem fogsz sajna fogyni csak diétából,mert már most is vékony vagy,csak formásítani akarod magad,ahhoz pedig kondi terem,futás,esetleg otthon Rubint Réka vagy valami:) Sok sikert,menni fog biztos,csak ne vidd túlzásba :)
2016. máj. 6. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Aki a mai világban, amikor minden információ elérhető az egészséges életmódról leír egy ilyen baromságot, hogy "próbálj meg 6 után már nem enni", annak a szavára ne hallgass, mert semmit sem tud az egészről. Félelmetes, hogy ilyet ma még lehet olvasni, bárhol is. De hát ez egy ilyen oldal...

1. helyi fogyás nincs. Nincs olyan, hogy vádliból meg combból fogyás.

2. formásodni súlyzós edzésekkel, sporttal fogsz

3. zsírt veszíteni aerob edzéssel lehet

4. Rubint Réka egy vicc.

5. a barna kenyér nem egészséges, csak barna (malátától, színezéktől) - na, pl. ezért is érdemes tanulni először

Napi 5 étkezés, napi 3 liter víz, fehér liszt, cukor kiiktatva és lesz változás.

2016. máj. 6. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Járok zumbázni és 6 után nem eszek! Én leadni szeretnék, nem formásodni. #1
2016. máj. 7. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
"Gratulálok."
2016. máj. 7. 08:22
 6/6 anonim ***** válasza:
A hat után nem evős hülyeség mikor megy már ki a köztudatból?!
2016. máj. 7. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!