Nagyon hazavagom a szervezetemet, ha 1 honap alatt ledobok 10 kilot? 175 cm vagyok es 90 kg.
Figyelt kérdés
Fokent tojasdietaval fogom elerni.2016. máj. 8. 12:52
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj! Zsírból biztos nem fogsz 10 kg-t fogyni.
2/9 Husi13 válasza:
Nem a legegészségesebb.Egyszer egyszer végig csinálható (én is próbáltam,másfél hét alatt 7 kiló ment le) de utána inkább próbálj egészségesen kajálni :) Figyelj mikor és mennyit eszel,na meg persze hogy mit,így is lehet fogyni :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Zoldseg, gyumolcs, hal... Ilyesmikre állok át, csak a tojasdietaval kezdem. :)
2016. máj. 8. 12:59
4/9 A kérdező kommentje:
Husi! Mennyibol adtal le 7 kilot? :)
2016. máj. 8. 13:00
5/9 anonim válasza:
1 kiló ledobásához 7700 kalóriadeficit kell. Tehát te 77000 kalóriát célzol be diétával. Az egy hónap alatt napi 2500. Ezt hacsak jelenleg nem zabálsz állat módjára, pusztán kajából nehéz lesz megoldani. Napi egy óra sporttal a súlyodtól és intenzitástól függően 500-1000 kalória körül tudsz hozzájárulni.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolso! Koszi, ezt nem tudtam! Igy konnyebb szamolni! Napi 40 perc kocogas is benne van a programban.
2016. máj. 8. 13:19
8/9 anonim válasza:
Mint volt evészavaros, gáz. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!