Érdemes még fogynom vagy készülhetek a műtétre? Kép
Üdv, több mint 65kg-ot fogytam, érdemes még fogynom? szerintetek a bőröm javulhat még vagy felesleges várnom és irány a sebészet?
Gratulálok! Ügyes vagy!
Szerintem már nem szabad fogynod, mert akkor a már látszódó izmaid is el fognak tűnni, mert az már izomból történne a fogyás.
A bőröddel nem tudsz mit csinálni, az nem fog visszahúzódni, ezért most már érdemes plasztikáztatni.
Sok sikert!
Szép!
Most fogj hozzá az edzéshez, izmot szedj fel. Úgy kevesebb bőrt kell eltávolítani.
Ha ott is elértél egy jobb szintet, jöhet a műtét.
Gratulálok ,nem semmi! :)
Szerintem a bőröd nem fog már javulni, esetleg tömegnövelésel egy minimálisan csökkenthető a lógás,de pl a hason kétlem .
Én mennék a plasztikára,ha van rá pénzem.
fú :o
ez nagyon durva, gratulálok az eredményhez :D
szerintem fogyni már ne fogyj.
a bőröd egyébként szerintem egész jó egy ilyen mértékű fogyáshoz mérten, de javulni már nem hinném, hogy fog.
van lehetőséged TB támogatott műtétre? mármint dokumentálva lett a fogyásod dokival?
Igen, a háziorvos végig követte az elejétől fogva.
Többen mondták már, hogy próbáljak meg tömegelni, hogy az talán a börömnek is kedvezne csak ugye az legalább fél év, én meg már elég türelmetlen vagyok és nehéz most kitalálni mi lenne a legjobb.
Huu :D Gratulálok, ez nem volt semmi! Talán még kollagénnel lehetne próbálkozni, mondjuk egy hónapot, de szerintem csodát nem tenne.
De mégegyszer: gratulálok, hatalmas dolog, főleg a kitartásod!
Naaaaagyon sokat kene tomegelned hogy ennyi bort feltolts izommal. En50kgt fogytam, es direkt raszantam ket evet a tomegelesre, meg hatha javul...
Hat nem javult, szep formas izmaim vannak a roggyant borom alatt...bar elobb megmuttettem volna. szerintem ne halogatsd
Grat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!