Mikor és milyen gyakran érdemes mérni magunkat?
Sziasztok :)
Sajnos abba a hibába estem, hogy folyamatosan mérem magam (naponta akár 7-8 alkalommal is). Természetesen folyamatosan kétségbeesek, amikor evés vagy ivás után többet mutat a mérleg. Most úgy döntöttem, hogy elég volt hülyeségből és abbahagyom ezt.
Nagyon sokféle választ hallottam már, hogy milyen gyakran és mikor érdemes mérni magunkat. Hetente, kéthetente, havonta, naponta...Most a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
Valamint van még egy dolog, ami aggaszt. Attól félek, hogy ha esetleg ritkábban mérem magam, akkor majd pont akkor állok a mérlegre, amikor a szervezetem például vizet raktároz és ez elveszi majd a kedvemet a fogyástól. Erre tudnátok valamilyen tanácsot adni?
Kedves válaszoló, az én fejemben is megfordult már a dolog :D Egyébként egyszer már falhoz hajítottam, de sajnos még a mai napig is működik.
Szívesen megtenném, a gond csak az, hogy nem én használom egyedül a lakásban :)
Köszönöm szépen :)
Időintervallumban mikor érdemes? Felkelés után vagy inkább délelőtt, mielőtt eszik az ember? (Nem szoktam sajnos reggelizni, rossz szokás)
ne a kilókat mérd, hanem a centiket:)
mérd meg a combod, hasad, karod.
ha sportolsz a fogyó mellé, akkor izmot is építesz, ami nehéz, a mérleg emiatt többet mutathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!