Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm japán, és szeretném eljegyezni. Szerintetek érdemes kételyekkel elkötelezni magunkat?
Az én barátnőm brazil, szóval értem a kérdésed, nálunk nyáron lesz az eljegyzés.
Kételyekkel semmiképpen nem érdemes, de a leírásod alapján ezt te is így látod. Az eljegyzés, a házasság nem fog javítani egy olyan kapcsolaton, ahol nincsenek meg a stabil alapok.
De bizonyára tisztában voltál a kulturális különbségekkel, amikor ebbe belevágtál, nem? Miért gondolod, hogy nem lehet ezt rugalmasan kezelni? Úgy, hogy mindketten nyitottak vagytok a másik kultúrájára, és ebben a szellemben élni tovább, így nevelni a gyerekeket később.
Mert beszélgettünk már erről, és ő haza akar költözni, ott akar családot alapítani. (Olaszországban dolgozunk)
Ez igazából érthető, mert biztonságra vágyik.
Jártunk már náluk, és az egy olyan világ, ahol én nem csak kívülállóként, de kellemetlenül is érzem magam.
# 8
Legalább nem rekettyést kér a kezéért cserébe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!