Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok csak azért mert a facebookon nem akarom megváltoztatni a kapcsolati státuszom addig amíg nem bízik bennem a barátom? Ezáltal tényleg azt érzékeltettem, hogy nem vállalom fel őt? Érdemes vele egyáltalán komolyan foglalkoznom?
Emiatt hülyeség rinyálni, de manapság már ez a szokás.
Sok mindenre utalhat hogy valaki nem teszi ki Facebook-ra, annak ellenére hogy a másik szeretné
Ez olyan, mintha titkolni szeretnéd, ergo szégyelled
Nem szeretném titkolni őt, de mikor nem érti meg, hogy azért jövök tőle el délelőtt, mert a szakdogával kell haladnom -igaz, délután találkozunk egyszerűen nem érzem úgy, hogy ez működne. Néha szó szerint elküld a f**ba ilyenek miatt. Egyszerűen csak tényleg szeretném megvárni, hogy minden rendben legyen. :(
Olyan dolgokat ír, pl. ha valaki nagyon kívánná őt, vagy kívánta a múltba- és akkor volt a lánynak barátja de megcsalta vele, arról ő nem tehet, mert ő csak adta magát, de nem az ő hibája az, hogy akkor ők együtt voltak. Néha leírja nekem, hogy milyen jókat szexelt ezzel a lánnyal... egyszerűen nem tudom mit szóljak. Innentől, ha a csaj aki rányomul, és úgy alakul, hogy szexelnek- ő nem fogja magát hibásnak érezni, mert a csaj akarta őt...
miért baj az, ha ilyen beszólások után várni akarok?
Annyira hihetetlen számomra, hogy ilyen emberek vannak.
Majdnem 7 éve vagyok a párommal, és egyikőnknek sincs kiírva, hogy kapcsolatban. Sőt, egyetlen olyan közös kép sincs fent rólunk, amit ő vagy én raktam ki, csak barátok tettek ki rólunk. Nekem nem szokásom se posztolni, se lájkolni, se nyolcvanezer képet felpakolni magamról. A facebook nekem azért van, hogy tudjak beszélni a csoporttársaimmal, barátaimmal. Meg néha unaloműzésként olvasgatom.
Szerintem ez a hozzáállás 27 évesen egyszerűen gyerekes. De akkor ő lehet az a fajta, aki naponta 25 dolgot posztol, 40 képet lájkol és neki fontos, hogy mások mit látnak belőle.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen Kedves utolsó Válaszadó, pont olyan. Kb. 1000-1100 képe van fent, viccen kívül..
Mindent megoszt, illetve különböző posztokban célozgat nekem. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!