Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ember vagyok csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok csak azért mert a facebookon nem akarom megváltoztatni a kapcsolati státuszom addig amíg nem bízik bennem a barátom? Ezáltal tényleg azt érzékeltettem, hogy nem vállalom fel őt? Érdemes vele egyáltalán komolyan foglalkoznom?

Figyelt kérdés
2 és fél hete vagyok együtt párommal aki minden nap azon vitázik velem, hogy milyen alak vagyok már azért, amiért nem állítom át a kapcsolati státuszom a facebookon (jobban szólva nincs is megjelenítve semmi)és ő ezért nem bízik bennem. Nos, engem nem érdekel a facebook, nem posztolgatok, nem lájkolgatok, egyszerűen csak tényleg kapcsolattartás céljából vagyok fent, kép is alig van rólam. Nem szeretném kitenni addig, amíg nem érzem, hogy működik ez a kapcsolat, és nem olyan okokból, hogy más pasi akkor megtudja, hogy barátom van- mert ő szerinte ezért nem akarom, egyszerűen csak azért, mert nem szeretném ha ez határozná meg a kapcsolatunkat, mert már nem egyszer mondta, hogy addig nem vagyok a barátnője, amíg oda ki nincs írva. Egyszerűen csak szeretném, ha enélkül is megbízna bennem. Mondtam, mihelyst működik a dolog, kiírhatjuk. Készültek fényképek, szerinte eddig azért nem kapta meg őket, mert nem akarom felvállalni, illetve szerinte ezért nincs kitéve facebookra sem, mert felvállalni nem akarom ők, pedig egyszerűen csak nem volt időm azzal foglalkozni, hogy a képekért rohangáljak, mert amit átküldtek az sérült. A héten dolgoztam reggel 6-tól este fél 9-ig, vastagbéltükrözésen voltam, szakdolgozatot írtam (amit 13-ig el kell készítenem)...egyszerűen nem volt se időm sem kedvem fényképek után rohangálni. Szeretném megvárni, hogy működjön a dolog mert ő most fog összeköltözni egy lánnyal. Ráadásul a lánnyal azután beszélte le a költözést mikor én velem már együtt volt, meg sem próbált fiú lakótársat keresni, én mégsem hisztizem ezen. Megemlítettem neki, hogy persze, nem szárnyalok a boldogságtól, de nem cseszegetem ezzel. Miért baj ez?

2015. ápr. 3. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És...miért vagy vele? Mármint szemmel láthatólag teljesen eltér az értékrendetek. Mégis mi az, amit szeretsz benne?
2015. ápr. 3. 12:22
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, eléggé eltér. Még 2 és fél hete vagyunk együtt, látok a srácban jövőt. Mikor személyesen találkozunk, nagyon jól elvagyunk. Sokat nevetünk ágyba kapom a reggelit, tényleg minden nagyon jó. Aztán telik az idő, külön vagyunk hét közben és akkor olyan mintha elpattanna nála egyszer valami és bumm....

Egyszerűen nem értem...

2015. ápr. 3. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Biztos jól néz ki

A lányoknak elég ennyi

2015. ápr. 3. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Epp ezert nem keverem a facebookom a kapcsolatommal. Semmit nem posztolok a baratnomrol es rolunk.
2015. ápr. 5. 08:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Velem nagyon jól járnál.

Az se érdekelne ha a facebookon a kutyáddal lennél kapcsolatban. Nem foglalkozom ilyenekkel.

2015. ápr. 5. 08:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Tegnap egyébként megint összeveszett velem ezen, mondtam neki, hogy akkor legyen...

Most már ő nem akarja? :D :D

Komolyan, ilyenkor mi van? :D

2015. ápr. 5. 08:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor ne legyél vele kapcsolatban.

Válaszd a kutyád ahogy én mondtam:D

2015. ápr. 5. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!