Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes beoltatnunk magunkat...

Érdemes beoltatnunk magunkat influenza ellen?

Figyelt kérdés
Hét hónapos a kisfiunk, a férjem munkahelye felajánlotta, hogy megkaphatja az influenza elleni védőoltást. Szerintetek érdemes?
2015. nov. 25. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem (a háziorvosom szerint sem, a gyerekorvos szerint sem)
2015. nov. 25. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. nov. 25. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, szerintünk sem. Mi sem oltatunk.
2015. nov. 25. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Jajj, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Apa kaphatná meg az oltást, nem a gyerek.
2015. nov. 25. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem, ha ingyen helyben megkaphatja az oltást, akkor érdemes. Nálunk is így lesz, férjem megkaphatja a munkahelyén (ő kéri is), de én meg a gyerekek nem megyünk el külön oltattatni.
2015. nov. 25. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

A férjed szerintem adassa be, ha jár a munkahelyén, nyilván nem véletlenül adják ingyen neki ott, biztosan sok emberrel érintkezik.

A háziorvosom, nőgyógyászom és hematológusom tanácsára én nemrég oltattam (24 hetes vagyok), a férjem hétfőn fog. apám orvos (ezért megkapja automatikusan a kórházban), anyukám az oktatásban dolgozik (nem gyerekekkel, de szintén megkapja, mert sok emberrel találkozik képzéseken).

Így, mindenki be lesz oltva, de idén ez véletlen:)

2015. nov. 25. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

A picit úgy tudjátok védeni, ha körbeoltatjátok magatokat a családban. Mindenképpen érdemes olyan családban, ahol pici baba van.

Nálunk tavaly a nagyobbikat beoltotta a gyerkorvos, hogy nehogy megfertőzze a kicsit, aki még nem kaphat oltást. A kicsi könnyen befullad, el lehet képzelni, hogy milyen lenne számára egy influenza...

2015. nov. 26. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
A férjemet oltják ugyanígy a munkahelyen, én magamnak kiiratom háziorvossal.
2015. nov. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!