Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó lehet?

Ez így jó lehet?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 164 cm és 59 kg. Nem tűnik soknak, de több a zsír, mint az izom. Ilyesmi alakot szeretnék elérni: [link] (Vagy hasonlót, az a lényeg, hogy ne kelljen egész nyáron hosszúnadrágban lennem)

Étrendként:

-Reggeli: saláta/tojás/kefir

-Ebéd: fehérje (pulykamell/csirkemell/hal), saláta

-Vacsora: saláta/tojás/kefir

Sok-sok víz, 2 óra szobabicikli és utána 0,5-1 óra erősítő gyakorlat.

Én így gondoltam, így tudnék fogyni, majd formásodni?

Szívesen meghallgatok más véleményt/tanácsot is, nem vagyok tapasztalt a témában!

2016. máj. 9. 18:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Én az étrenden változtatnék. Egyrészt: napi öt, de minimum négy(uzsonna) étkezés ajánlott. Emellett ha mindvégig salátát és kefírt eszel, megvonod a szervezetedtől a szénhidrátot, de ez nem jó. Mindenképp legyen szénhidrát, nem a fehérkenyérre gondolok. De ehetsz abonettet, teljeskiörlésű kenyeret, rizst, zabot és egyéb gabonapelyheket. A lényeg az, hogy reggelire szénhidrátot egyél, az úgyis elég napközben a zabkása nagyon laktató, emellett lassan szívódik fel és rengeteg vitamin van benne plusz jó a koleszterinre és a magas vérnyomásra is. Tízóraira én gyümölcsöt javasolnék. Az ebéd az jó úgy, de szerintem a salátát egészítsd ki néha egy kis rizzsel, fontos, hogy az ebédnek legyen mindegyik étkezés közül a legmagasabb a kalória tartalma és ez legyen a legtartalmasabb étkezés is. Uzsonnára ehetsz nyers zöldséget, gyümölcsöt vagy kefírt is. Vacsorára inkább fehérjét fogyassz, csirkemellsonka, a tojás is jó, de annak a sárgája nem olyan egészséges, mint ahogy gondolnád.

Szerintem az edzés jó lesz úgy, ahogy gondoltad, ha kéne esetleg még tanács, ötlet bármivel kapcsolatban, írhatsz nyugodtan privátban! Remélem, tudtam segíteni :)

2016. máj. 9. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!