Mennyiből jönne ki egy hónapra ha csak csirkemellet ennék szinte minden nap és sok zoldséget?
160cm/55 kilos 25 éves lány vagyok.
Kb 5 kilotól szeretnék megszabadulni, egészséges életmód váltással. Persze mellette mozogni is fogok.
Ma megyek nagybevásárolni.
Miket vegyek amikkel kb egy fél hónap- hónapig elvagyok és egészséges?
Én 30-40 ezerből megvagyok egy hónapra.
Mondjuk én minden nap nem kívánom a húst , helyette tojást szoktam ,zöldségekből általában frisset,de ha van akciós fagyasztott abból is betárazok .
Amiket még szoktam : csirkecomb,karaj,csirkeszárny,darált marhahús . Sokszor eszek kacsazsíron sült zöldségeket,tükörtojást ,bolognait,pörköltet ,leves,főzelék
Mondjuk én rizst meg tejterméket,tésztát nem veszek,én inkább zsírosan étkezem,szépen lefogytam és jól érzem magam .Igazából nem lett drágább az étkezésem .
A csirkemell és a zöldség mellé biztosan kell még rizs,túró,lenmagolaj .. És az is számít mennyit kell bevinned ,nem mindegy hogy 20 dekát vagy 60at ár szempontjából .
Ha ilyen hagyományos "testépítős" alapanyagokból akarsz kajálni,akkor én 50 ezret mondanék egy hónapra,saccra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!