Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyiből jönne ki egy hónapra...

Mennyiből jönne ki egy hónapra ha csak csirkemellet ennék szinte minden nap és sok zoldséget?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 13:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Ti mennyit szoktatok kolteni egy honapban kajára? Mit vesztek meg havonta? Mit vesztem naponta?
2016. máj. 9. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
napi 1500-600ból ki lehet hozni egy nagyon pöpec étrendet, nekem ebbe van 25 deka soványtúró, 1 adag fehérjepor, ez eddig 400ft, fél kiló csirkemell kb 700ft, a maradék 400ból kijön kb 60-70 deka fagyasztott zöldség. Viszont neked nincs szükséged ennyi (kb 180gramm) fehérjére az biztos, bár nem tudni fiu/lány hány kiló milyen magas vagy.
2016. máj. 9. 13:37
 3/4 A kérdező kommentje:

160cm/55 kilos 25 éves lány vagyok.

Kb 5 kilotól szeretnék megszabadulni, egészséges életmód váltással. Persze mellette mozogni is fogok.

Ma megyek nagybevásárolni.

Miket vegyek amikkel kb egy fél hónap- hónapig elvagyok és egészséges?

2016. máj. 9. 14:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 30-40 ezerből megvagyok egy hónapra.

Mondjuk én minden nap nem kívánom a húst , helyette tojást szoktam ,zöldségekből általában frisset,de ha van akciós fagyasztott abból is betárazok .

Amiket még szoktam : csirkecomb,karaj,csirkeszárny,darált marhahús . Sokszor eszek kacsazsíron sült zöldségeket,tükörtojást ,bolognait,pörköltet ,leves,főzelék

Mondjuk én rizst meg tejterméket,tésztát nem veszek,én inkább zsírosan étkezem,szépen lefogytam és jól érzem magam .Igazából nem lett drágább az étkezésem .

A csirkemell és a zöldség mellé biztosan kell még rizs,túró,lenmagolaj .. És az is számít mennyit kell bevinned ,nem mindegy hogy 20 dekát vagy 60at ár szempontjából .

Ha ilyen hagyományos "testépítős" alapanyagokból akarsz kajálni,akkor én 50 ezret mondanék egy hónapra,saccra.

2016. máj. 10. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!