Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyás és a női mellek?

A fogyás és a női mellek?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy ha fogy az ember akkor nagy valószínűséggel fogy a melléből is.. viszont olyan kérdésem lenne, hogy tavaly nyáron sikerült koplalnom 1 hónapot, lapos hasam lett viszont a mellemből nem ment le, illetve máskor is volt már ilyen, de a mellemnek nem lett úgymond baja. tudom a koplalás nem jó és most normális kajálással szeretnék fogyni illetve mozgok is.. eddig b-s mellem volt, aztán elkezdtem gyogyit szedni és c-sek lettek és hááát nem szeretnék tőlük megválni...

Ezért érdekelne mások véleménye. Ja és tekintve, hogy volt hogy csak a kritikus 5 kg adtam le..akkor se ment le a mellem. akkor is figyeltem a kajára illetve a mozgásra..

amúgy

65 kg és kb 165 cm és 23 éves :)

mikor az utóbb említett fogyásom volt akkor is csak 60ra mentem vissza mert azt tudom tartani.. nem azt mondom, hogy akkor lapos hasam van..Mert nem ..s épp ezért most 10 kg lenne a cél ..

2016. máj. 7. 11:12
 1/4 anonim válasza:
Megértem az aggodalmad, esélyes, hogy onnan is fogysz, de ez ellen nem lehet mit tenni, vagy szerencséd lesz, vagy nem. A kérdés az, hogy bevállalod-e úgy is a fogyókúrát, ha megeshet, hogy újra B-s cicid lesz utána, de karcsúbb is leszel. Ha nem kockáztatsz, az sem baj, 65 kg nem annyira sok :)
2016. máj. 7. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Talán csak szerencsés alkat vagy.

Én mellből kezdtem el először fogyni. Az első 4 kg-nál szinte csak a mellemen látszott szembetűnően, hogy kisebb lett. Mondjuk én nem bánom, magasról teszek rá, mekkorák a melleim :)

27/N

2016. máj. 7. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretnék mellből fogyni, cserélünk?:D
2016. máj. 7. 12:51
 4/4 A kérdező kommentje:
cserélhetünk :D ...
2016. máj. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!