Étrend változtatással, és rendszeres sporttal.
Iktasd ki az étrendedből azokat a dolgokat amiket amúgy sem kéne enni.
Pl:
- kenyér
- pékáruk
- édességek
-cukros dolgok.
Figyeld az ételeken feltüntetett kalóriaértéket, szénhidrát és zsír értékeit.
Ès hány centis? Ha 188cm akkor ez jó,de gomdolom jóval kisebb vagy. Koplalni nem szabad ennyi idősen,táplálkozás egèszsègesen (fehèr kenyèr helyett tk kenyèr, sok gyümit ès zőldsèg. Fehèr lisztes ,cukor stb dolgokat kerüld...) esetleg számold ki a napi kalóriakereted ès azt ne lépd át... +SPORTOLJ jár el kocogni,vannak neten is tök jó tornavidik,vagy bármit amit szeretsz.
Reggelire az egyik legjobb a zabkása.. Reggel szènhidrátot egyèl este fehèrjèt..
Èn 8 kg -tól szabadultam így meg... Most szèp Vèkonynak érzem magam.. 13l ès 158 cm/43 kg
Azt hogy?
Amugy nekem atlagos testalkatom van megis neha csufolnak meg magas is vagyok. Hiaba sportolok es eszek keveset ez genetika...
Kerülni az élelmiszeripari hulladékokat. Pl.: Pékáru, chips, csoki, édességek, üdítők.
Normális kajákat enni. Pl.: Sovány húsok, saláta, párolt zöldség, tojás, túró, sovány sajt stb. Persze ezeket is mértékkel.
Plusz iktass be rendszeres mozgást az életedbe. Ennyi.
Nem tűnik olyan nehéznek, igaz?
Addig kezdj neki, amíg nem késő. Nincs "majd holnaptól", már ma tegyél valamit az egészséged érdekében.
Amíg növésben vagy (és nem valami betegség miatt vagy túlsúlyos), addig egyáltalán nem nehéz a fogyás. Hidd el felnőttként sokkal nehezebb!
6.
Az olyan dolgokat mint nehéz csontozatú és a genetika miatt ilyen pufi,azok inkább szerintem egy aranyos megfogalmazás arra,hogy nem akarod más gyerekét lekövérezni. 5.osztályban emlékszem 60 kg voltam,de 18 évesen észbe kaptam és elkezdtem diétázni és sportolni. Nem a genetika vagy a csontok miatt voltam duci,hanem mert szar volt az anyagcserém,és sokat ettem. 183 cm magas vagyok és 69kg... nehéz,de mindenki meg tudja csinálni.genetika ide,genetika oda.
Anyukáddal (vagy aki főz-bevásárol) mindenképp konzultálj, hogy muszáj lenne egészségesebb étrendre térned, és ehhez dolgozzatok ki valami rendszert!
úszás bazijó sport, ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!