Milyen lenne? SEGÍTSETEK
Szia!
A lényeg, hogy egészségesen egyél, szóval azért vigyél be mindenből, csak picit kevesebbet, amit leírtál, ha tudod tartani, és az iskolai ebéd változatos, akkor rendben van. A futásról pedig annyit, hogy 30-40 perc után kezd igazán értelme lenni, tehát addig a fogyás kissé gyengébb mértékű. Amúgy kérdezz meg valakit aki már látott futni, hogy mit gondol a mozgásodról. Sajnos alapvetően a nők egy részének nagyon nem való a futás, mert más a testfelépítésetek. Sok nőt látni, akiknek csak az ízületére fog menni :-(
Túlsúllyal pl. alapból kizárt, hogy futással kezdjen valaki. Neked épp, hogy csak formába hozáshoz kell, de én a tornát, aerobicot jobban javaslom, és inkább legyen heti 3x2 óra, de akkor bizony fáradj el :)
Sok sikert, szerintem menni fog, mert kitartónak tűnsz!

A fogyás 30 perc után kezd el beindulni:) És amit leírtál az jó. Az iskolai ebédről megycsak annyit, hogy mindig hagyd meg a felét a tányérba:) és egyél sok ananászt< úgytudom, ez zsírégető:) énis ezt eszem perpill:)
40perc futás az tökéletes! De csak fokozatosan csináld. első héten fuss mondjuk 20 percet. következő héten 30at és azután 40 et:) így jobban fogod bírni:)

Szerintem jó lesz így!Csak légy kitartó.Esetleg otthon tornázz rá,és akkor izmosabb lesz a hasad,combod stb.
(Én is ilyesmit próbálok követni:
reggeli:joghurt,vagy egy kis szelet barna kenyér,margarinnal,paprikával,salival,retekkel.
tízórai:alma (vagy más gyümölcs),esetleg egy barna kenyérből szenya (ebben is van sali).
ebéd:ami éppen itthon van,de csak a 3/4-éd eszem annak amit régen ettem.
uzsonna/vacsora:gyümölcs,vagy zöldségsali.
Mozgás:heti 4x50perc biciklizés+itthon torna.
Kb. 8-10kg-t kéne fogynom:(
Aki ért hozzá,szerintetek menni fog a fogyás nekem így? )
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!