SEGÍTSETEK! Hogy tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok az utóbbi időben meghíztam, a hasamon úszógumi is keletkezett. Szeretnék fogyni, de nem izmosodni és valami olyan fogyókúrát ami nem teszi tönkre az egészségemet. Nem eszem sokat, sőt kevesebbet az átlagnál.2011. febr. 19. 20:03
2/13 A kérdező kommentje:
normális válaszokat légyszi! miért kell idiótaságokat írni?
2011. febr. 19. 20:24
4/13 A kérdező kommentje:
nem is mondok semmit, csak remélem beteljesül az a dolog amit neked kívánok!
2011. febr. 19. 21:09
5/13 anonim 

válasza:

Diéta. Másképp nem megy.
6/13 A kérdező kommentje:
de ha kevesebbet eszek éhenhalok!
napi 2 zsömle? :D
2011. febr. 19. 21:39
7/13 anonim válasza:
"bemutatom neked Róka Rudit!"by Family Guy
8/13 anonim 

válasza:

A diéta nem egyenlő az éhezéssel. Tudhatnád, ha elolvastad volna, amit küldtem.
A diéta lényege, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amit elégetsz. Ez pedig nem egyenlő a napi két zsömlével, ennél még az alapanyagcsere is több, és akkor még nem gondolkoztál, és nem keltél fel az ágyból. Kezdj el mozogni, számold ki, mennyi égetsz el, és ez alapján, hogy mennyit vigyél be.
9/13 A kérdező kommentje:
nem éheztetem magam de egyszerűen jól lakok vele, azért is írtam azt, hogy nem akarom tönkretenni az egészségem
2011. febr. 19. 22:41
10/13 anonim 

válasza:

Két zsömle? Komolyan? Nos ha ezzel jól laksz, akkor valami nagyon el van b@szva nálad. Arról nem is beszélve, hogy a fehérjebeviteled ezzel kábé nulla, a vitaminokról nem is beszélve. A kevés étkezés nem jó, a minőségi éhezés egész biztosan fellép. És mint a cikkben is le van írva, az éhezés megakadályozza a zsír leadását, sőt hosszútávon zsírraktározáshoz vezet. Kezdj el mozogni, ne tespedj otthon, és akkor kizárt, hogy ne legyen étvágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!