Oké,szóval,nem kell leoltani,tudom,tudom hogy a koplalás nem egy jó módszer a fogyásra.De sürgős volt.Oké,szóval,én igazából nem is csináltam olyan sokáig,6 napig tartottam,ugyanis 2-3 kilót szerettem volna leadni,és ha tényleg alig eszek valamit(2 alma egy nap)akkor 2 nap alatt megy le 1 kg.Ja,és emellé futok 1 órát is naponta+a tesióra.Vissza fogom hízni azt a 2-3 kilót?Mert amikor én átlagos diétát csinálok akkor egy nap nagy átlagban 400,nagyon maximum 500 kcal-t viszek be,és nálam az abszolút tartós,egyszer 8 kilót fogytam vele,és azóta nem híztam vissza.Tehát értitek,400 és 100 között nem annyira hű de nagy a különbség,szóval ha fokozatosan térnék vissza,mondjuk hogy 1-2 napig 200 kcal,aztán 300,aztán visszatérek a sima diétás kcal-omhoz,az legalább 1-2 hétig,akkor visszahíznám?
S napi kcal beviteled legyen 1400 körül az az egészséges. Ne kockáztass ilyenekkel, mert epsszul leszel. Én ma délig nem ettem jó formán semmit, csak egy fél kenyeret annyit se és szédültem rendesen. Ha belegondolok, hogy te egy nap csak 2 almát eszel, akkor az ájulás kerülget.
2016. máj. 6. 20:22
3/6 anonim válasza:
A koplalás a legjobb módszer a fogyásra, de azt meg kell előznie egy olyan életmódváltásnak, ami felkészíti rá a szervezetet. Ha valaki már pár óra koplalás után is rosszul van, az csak azt jelzi, hogy a mérgezettségig túl van táplálva. A seggünk alá van téve a kaja. Nem volt ez mindig így, és a természet sem arra tervezett minket, hogy állandóan együnk. A mozgásra és a nélkülözésre vagyunk kiélezve. A étel megvonása ösztönzi a mozgást, a kettő együtt pedig fiatalít. A bőség, a jólét pedig motiválatlansággal és idő előtti öregedéssel jutalmaz minket.
2016. máj. 6. 22:18
4/6 anonim válasza:
3. Legyszives ne irj szegeny kerdezönek ilyan hülyesegeket. A testünk koplalasra van kitalalva? Hat pont hogy nem. Testünk a tulelesre van kitalalva. Ha koplalsz, a tested vedekezö üzemmodba meg at, es csökkenti az anyagcseret es minden falat etelt elraktaroz zsir formajaban. Tehat amig nem eszel, nyilvan fogysz valamennyit. Mivel az izom a legköltsegesebben fenntarthato, ezert azt epiti le elsö körben. Amint normalisan eszel megint, elkezd ketsegbeesetten raktarozni. Szoval vegeredmenyben tök jol el lehet cserelni az izmot zsirra koplalassal. Masreszt lehet töle pl. tök jo kis inzulinrezisztenciat kapni. Nem biztos hogy feltünik, csak nem erted majd miert nem jön a baba.
Fogyni esszel kell, jol megvalasztott dietaval, megadva a tapanyagokat, amire a szervezetednek szüksege van. 400-500 kcal nagyon keves, konkretan az ehenhalas. En most napi 1600 kcal -val fogyok.
2016. máj. 7. 07:28
5/6 anonim válasza:
4. Én is azt írtam, hogy a túlélésre vagyunk kitalálva, csak más szavakkal. :) Nyilván ha valaki egyik napról a másikra koplalni kezd, aztán visszatér a régi kerékvágásba, akkor az történik, amit leírtál. Én meg teljesen mást írtam. Azt írtam, hogy a koplalást meg kell előznie egy életmódváltásnak. Mégpedig zsírmentes, nyers növényi étrendnek és mozgáson alapuló életmódnak. Az inzulinrezisztencia a hasnyálmirigy kifáradása. Amikor a hasnyálmirigy nem bírja a tempót. Mi készteti munkára a hasnyálmirigyet? Az evés. Főleg a zsíros dolgok. Én eddig csak kövér diabéteszesekkel találkoztam.
2016. máj. 7. 08:29
6/6 anonim válasza:
Ettöl meg nincs igazad. A koplalas nem jo, nezz utana. Csökkenti az anyagcseret es leallitja a fogyast. Meg mondom tök jo kis betegsegeket lehet töle kapni. Az inzulinrezisztenicia egy letezö betegseg es attol, hogy te meg csak köver cukorbeteget lattal, vannak sovany IR-esek is. ( Ajanlom figyelmedbe a teherbeesesi problemak temakört) Az IR nem a zabalastol alakul ki, hanem a rossz taplalkozasi szokasoktol, rendszertelen etkezesektöl. De a koplalastol egy kis szemelyisegbeli problemaval megtüzdelve akar anorexia is kialakulhat.
Az ember nem kutya, farkas vagy eppen hüllö. Szerinted hogy zajlana es a koplalasra atallas? Elöször egeszsegesen eszek, aztan meg semmit? Vagy napi egy almat? Es szerinted ez olyan hü de egeszseges? Irtam, hogy gyönyörüen lehet vele izmot vesziteni, aki szeretne beteg, löttyedt es gyenge lenni, annak hajra. Aki nem, annak ajanlom a tudatos es egeszseges taplalkozast.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!