Hogyan tudnék nyárig kicsit jelentősebben kilókat leadni? Adataim lent.
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és akárhogy is kevesebbet eszek (édességek, chips, csoki stb..)nem nagyon megy le a súlyomból akárhogy is nézem. Értelmes válaszokat kérnék előre is köszönöm!
Adataim:
-175 cm magas vagyok
-74 kg
-13F
A célom a 60-65 kg lennne és az, hogy ezek után kicsit izmosodjak.
Előre köszönök minden választ!
2016. máj. 5. 20:12
1/3 anonim válasza:
Sportolj (testépítés nem, majd később, ha akarsz)! Egyél tisztán! Hús,hal,tojás, jóminőségű szénhidrátok,esszenciális zsírok,sok zöldség, gyümölcs is mehet ésszerű mennyiségben. És ne akarj 60 kg lenni! Az a buzzancs kategória.
2/3 anonim válasza:
Az elsőhöz hozzátenném, hogy vizet igyál. Kerüld az üdítőket gyümölcsleveket, minden cukros löttyöt. Nagyon sokat számít.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszaitokat, ment a zöld pacsi!
2016. máj. 6. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!