Az adataim szerint kövérnek számítok? (a többi lent)
Figyelt kérdés
176 cm magas vagyok, 77 kg, és olyan teltnek érzem magam, már-már kövérnek... az adataim:
mell: 95 cm
Derék: 82 cm
Csípő: 97 cm
2013. dec. 22. 11:34
2/11 anonim válasza:
Első vagyok. Egyébként szerintem a telt lányok sokkal szebbek, mint a vékonyak!
3/11 anonim válasza:
Tényleg van rajtad husi, de az igazán kövértől messze vagy.:)
4/11 anonim válasza:
Nekem például az ilyen típusú lányok tetszenek, az arányok jók, többet nem kell felszedni, de amiatt ne kockáztasd az egészséged, immunrendszered, hogy úgy nézz ki, mit egy anorexiás!
5/11 anonim válasza:
Ez biztos, hogy sok. Sőt, ez már bőven duci vagy inkább kövér. Ehhez a magassághoz 60 kg lenne kb normális (plusz-mínusz 1-2 kg). És mielőtt nekem esnek: nem a pálcika csajokat szeretem, de én fiúként ennél magasabb vagyok pár centivel és egy 10-essel könnyebb, mégis van rajtam egy kis felesleg, így úgy gondolom, hogy ez már bőven sok, pláne lánynál (mert ugye a fiúk általában izmosabbak és ettől nehezebbek is).
6/11 anonim válasza:
Nem írtad, hány éves vagy, fiú vagy lány? Ez nem mindegy.
Szerintem nem vagy kövér, telt vagy.
Az számít, hogy érzed magad a bőrödben.
Nézz meg egy testtömeg indexet!
(Igaz, én is csak pár cm-rel és pár kg-mal vagyok kevesebb, de próbálok egy kicsit fogyni)
7/11 anonim válasza:
Bocs, persze az adataid alapján biztosan lány ;-)
8/11 anonim válasza:
Na azért azt tegyük hozzá, hogy a testtömeg index egy hatalmas kamu. Olyan irreálisan magas súlyokra is azt írja, hogy normális, hogy az vicc. Ha azt vennénk alapul, akkor 1000 emberből 1 lenne kövér.
9/11 darida válasza:
A leírt méretek alapján kövér vagy, kezdj hozzá egy étrendváltáshoz és valamilyen rendszeres aerob sporthoz (futás, kerékpár stb).
10/11 anonim válasza:
Jó csaj lehetsz. Dehogy vagy kövér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!