Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnek 8nap alatt...

Hogyan tudnek 8nap alatt legalabb 10kg le adni?

Figyelt kérdés
13nap mulva egy fontos helyre megyek! De le szeretnek adni 10 kg! Gyogyszer es mas egyeb nelkul!
2016. máj. 2. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz kicsit előbb kellett volna gondolkodni...
2016. máj. 2. 18:26
 12/14 anonim válasza:
Átgondoltam és én is az egyik lábad levágását tudnám javasolni.
2016. máj. 2. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Koplalással (napi 0 kalória bevitellel) 47 nap alatt fogynál 10 kilót. Hajrá!
2016. máj. 2. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez már necces, szerintem nincs akkora állóképességed, hogy 8 napig reggeltől estig fuss pl. (de nagyon kemény fizikai munka is sokat érhet), szinte semmi evés mellett... Menne le izom is, de sok zsír is, a test nem tud mit csinálni, óriási deficitben van.

De ezt nagyon kevés ember bírná.

Más módszert még elviekben sem tudok. Ugye, napi közel 10000 kcal deficitet akarsz, a puszta létezésed majdnem 2000-t jelent, nagyon kemény mozgásból minimum 8 óra kell, de azért enni is akarsz, legyen inkább 9-10... De ahhoz a kocogás, ugye, nem elég, sokkal, sokkal keményebb kell. A hegyi kerékpározás már jobb vagy a rendes tempójú futás vagy csákányozás valami durva anyagban, de rendesen egész napon át...

2016. máj. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!