10 kilot híztam az utóbbi időben, tudnátok ajánlani edezés tervet+ étrendet? Kép lent
Jó, hogy híztál, mert 10 kg mínusszal nagyon sovány lehettél.
Most jó, csak kicsit löttyedt lett a bőröd. Én konditerembe mennék a helyedben.
Nem volt pontosan 10kg. Olyan 7-8kg-ot kb..
Sajnos konditerembe nem tudok eljarni. Eleg sokaig dolgozom es a kozelben nincs terem, a legkozelebbi terem 1 órára van.
Otthon is lehet súlyzózni, nem drága 2 egykezes rúd s pár tárcsa, persze nem kell mindenkinek ilyesmit tenni, de azért sokaknak érdemes.
Szerintem elég jól nézel ki s genetikailag se vagy rossz kinézetre (karcsú derék :D egy téglalap alakú mit meg nem adna érte. s ilyen számokkal így kinézni... jól oszlik el rajtad a felesleg). Az hihető, hogy itt-ott több a háj, mint szeretnéd, de egy kicsit több izom is jót tenne.
Edzés, kicsit jobb étrend vagy odafigyelés (ha már eleve jó az étrended), ezt ajánlom.
FitnessBlender
Semmi cukros kaja, üdítő, zsíros hús, fehérliszt, tészta, zsíros sajt, pékáru.
Igen,elég löttyedt a tested.
Lisztet ,cukrot kerűld és sport. Sok sok sport,kezdesz narancsbőrösödni is.
Szia,
Én is diétázom és általában így eszem;
Reggeli (7 ó);
-1 bögre tea/kakaó (zsírszegény tejből)/turmix
-vagy 1 csésze joghurt/tejjel müzli, 1 db kivivel/almával/mandarinnal, mandula-méz-mazsolával ízesítve
-vagy gyümölcssaláta (ha rohanok, akkor csak egy 1 db banán)
-túrós-tejfölös megfűszerezett krémszerűség, zöldségekkel. De én általában édeset kívánok reggel.
Tízórai (9-10 körül);
-1 db szendvics (tk. kenyér, vagy rozsos zsemle, vajjal, salátával, sonkával és sajttal, uborkával, de néha kőrözöttet vagy túrós-tejfölös krémet csinálok)
-vagy 1 db trudi (Cserpes "túró rudija" csak étcsokiból van, és nekem jobban is ízlik)
-vagy 1 db pogácsa (a Lipóti pékségben házi készítésű, ami miatt sokkal finomabb is)
Ebéd (13 ó); amit a menzán adnak, de annak a felét (ha főzelékről van szó, akkor egy kicsit többet)
Uzsonna (16 ó);
-1-2 db paradicsomot felkockázok és megfűszerezem (só, bors, oregánó vagy ami van itthon), némi sajttal-sonkával
-1 db puding amikor nagyon megkívánok valami édességet (ha van időm akkor dr. otker pudingot főzök, a végén gyümölccsel tálalva) de inkább 1 csésze joghurtot szoktam enni (chia mag nagyon jó bele egyébként)
-1 db vajas pirítós (tk. kenyér), teával/limonádéval
-zöldségsaláta
Vacsora (6-7);
-1 tojásból, ha éhesebb vagyok 2-ből rántotta/omlett/főtt tojás (a lényeg, hogy tojás), zöldségekkel
-zabkása (3x annyi vízben megfőzve, gyümölccsel vagy lekvárral)
-leves, vagy valamilyen főzelék
-vagy vendégségben/találkozókkor mértékkel eszem
Utána pedig teát szoktam inni, ha éhes maradok 1-2 db keksszel, bár ez az első néhány hát után már leszoktam róla.
Sportolni, meg inkább busz helyett sétálok 4 megállót, vagy lift helyett lépcsőzöm. A szabály nálam, hogy legalább 1 órát mozogjak, ami a sétából (a 4 megállón kívül, esténként van egy hosszabb sétám, mert a kalóriaégetésen túl, nagyon jól esik kitisztítani a fejem) és a lépcsőzésből áll össze. Ha az nap esett az eső vagy nem tudom, akkor otthon tornázom, de hetente 2x-3x egyébként is szoktam (nyújtás, erősítés, 15-20 perc kocogás/futás majd újabb erősítés és nyújtás, ez nagyjából 50 perc szokott lenni összesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!