Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kilot híztam az utóbbi...

10 kilot híztam az utóbbi időben, tudnátok ajánlani edezés tervet+ étrendet? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

160 centi vagyok és 57kg.

Hogy tudnám ezt a testet formába hozni?

2016. máj. 2. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó, hogy híztál, mert 10 kg mínusszal nagyon sovány lehettél.

Most jó, csak kicsit löttyedt lett a bőröd. Én konditerembe mennék a helyedben.

2016. máj. 2. 10:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem volt pontosan 10kg. Olyan 7-8kg-ot kb..

Sajnos konditerembe nem tudok eljarni. Eleg sokaig dolgozom es a kozelben nincs terem, a legkozelebbi terem 1 órára van.

2016. máj. 2. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor neten keress feszesítő tornákat.
2016. máj. 2. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Otthon is lehet súlyzózni, nem drága 2 egykezes rúd s pár tárcsa, persze nem kell mindenkinek ilyesmit tenni, de azért sokaknak érdemes.

Szerintem elég jól nézel ki s genetikailag se vagy rossz kinézetre (karcsú derék :D egy téglalap alakú mit meg nem adna érte. s ilyen számokkal így kinézni... jól oszlik el rajtad a felesleg). Az hihető, hogy itt-ott több a háj, mint szeretnéd, de egy kicsit több izom is jót tenne.

Edzés, kicsit jobb étrend vagy odafigyelés (ha már eleve jó az étrended), ezt ajánlom.

2016. máj. 2. 11:45
 5/9 anonim válasza:
Bikini Body Guide - keress rá ;)
2016. máj. 2. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:

FitnessBlender

Semmi cukros kaja, üdítő, zsíros hús, fehérliszt, tészta, zsíros sajt, pékáru.

2016. máj. 4. 14:09
 7/9 anonim válasza:
Nem kell semmit tenned. Tökéletes tested van. :)
2016. máj. 4. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen,elég löttyedt a tested.

Lisztet ,cukrot kerűld és sport. Sok sok sport,kezdesz narancsbőrösödni is.

2016. máj. 4. 18:53
 9/9 anonim válasza:
48%

Szia,

Én is diétázom és általában így eszem;

Reggeli (7 ó);

-1 bögre tea/kakaó (zsírszegény tejből)/turmix

-vagy 1 csésze joghurt/tejjel müzli, 1 db kivivel/almával/mandarinnal, mandula-méz-mazsolával ízesítve

-vagy gyümölcssaláta (ha rohanok, akkor csak egy 1 db banán)

-túrós-tejfölös megfűszerezett krémszerűség, zöldségekkel. De én általában édeset kívánok reggel.

Tízórai (9-10 körül);

-1 db szendvics (tk. kenyér, vagy rozsos zsemle, vajjal, salátával, sonkával és sajttal, uborkával, de néha kőrözöttet vagy túrós-tejfölös krémet csinálok)

-vagy 1 db trudi (Cserpes "túró rudija" csak étcsokiból van, és nekem jobban is ízlik)

-vagy 1 db pogácsa (a Lipóti pékségben házi készítésű, ami miatt sokkal finomabb is)

Ebéd (13 ó); amit a menzán adnak, de annak a felét (ha főzelékről van szó, akkor egy kicsit többet)

Uzsonna (16 ó);

-1-2 db paradicsomot felkockázok és megfűszerezem (só, bors, oregánó vagy ami van itthon), némi sajttal-sonkával

-1 db puding amikor nagyon megkívánok valami édességet (ha van időm akkor dr. otker pudingot főzök, a végén gyümölccsel tálalva) de inkább 1 csésze joghurtot szoktam enni (chia mag nagyon jó bele egyébként)

-1 db vajas pirítós (tk. kenyér), teával/limonádéval

-zöldségsaláta

Vacsora (6-7);

-1 tojásból, ha éhesebb vagyok 2-ből rántotta/omlett/főtt tojás (a lényeg, hogy tojás), zöldségekkel

-zabkása (3x annyi vízben megfőzve, gyümölccsel vagy lekvárral)

-leves, vagy valamilyen főzelék

-vagy vendégségben/találkozókkor mértékkel eszem

Utána pedig teát szoktam inni, ha éhes maradok 1-2 db keksszel, bár ez az első néhány hát után már leszoktam róla.

Sportolni, meg inkább busz helyett sétálok 4 megállót, vagy lift helyett lépcsőzöm. A szabály nálam, hogy legalább 1 órát mozogjak, ami a sétából (a 4 megállón kívül, esténként van egy hosszabb sétám, mert a kalóriaégetésen túl, nagyon jól esik kitisztítani a fejem) és a lépcsőzésből áll össze. Ha az nap esett az eső vagy nem tudom, akkor otthon tornázom, de hetente 2x-3x egyébként is szoktam (nyújtás, erősítés, 15-20 perc kocogás/futás majd újabb erősítés és nyújtás, ez nagyjából 50 perc szokott lenni összesen).

2016. máj. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!