Étrendet tudnátok ajánlani fogyáshoz?
Reggeli: 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér vagy egy rozsos zsemle+3 ek. körözött+2-3 retek
Ebéd: leves, 10 dkg sült csirkecomb vagy hal+ 10 dkg főtt rizs, 10 dkg párolt zöldség, deszertnek 1 kocka csoki
Uzsonna: 5 dkg mogyoró, mandula vagy 3 dkg dió vagy 3 dkg pattogatott kukorica+ 1 joghurt+ 1 alma
Vacsora: 3 virsli+savanyú káposzta, vagy 25 dkg székelykáposzta csirkemellből vagy 20 dkg rakott savanyú káposzta.
Köszi :) csirke mellet csinalok mostanában, kb 10 dkg 1 evésre..
Reggelinél nagyon nincs étvágyam, diót meg ilyeneket nem szoktam enni:/
Futást hányszor csináljam egy hèten?
Köszönöm a válaszokat:)
Nincs gond a futással, 45 perce vagyok itthon.. majd meghaltam a végére, közel 1 óra futás 20p pihivel.. egyébként se az éhsèggel nincs probléma, se a kitartással:).. a fájdalom a múltban van, te döntöd el, hogy másnap izomlázad legyen, vagy bűntudatod..:)
Zöld pacsi mindenkinek ment, köszönöm.
Plusz egy kérdés.. futás előtt szoktam enni, natur csirke mellet, de mindíg marad belőle, s futás után eszem meg. Ez probléma?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!