Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrendet tudnátok ajánlani...

Étrendet tudnátok ajánlani fogyáshoz?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mindenütt olvasgatom hogy 70% táplálkozás 30% sport.. nem merek belekezdeni étrend nélkül, habár párszor futkorásztam már.. lassú tempó 50 percet futok (ennyi a táv amit futok, oda-vissza) kb 25p futás után 2p pihi, 20 guggolás és indulás tovább. Nos nem kell olyan sokat leadnom, talán 5-8 kg, de sajnos eléggé látszik.. mellesleg edzeni is szeretnék utánna, de a fogyókúrát ajánlották előbb.

2015. ápr. 8. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér vagy egy rozsos zsemle+3 ek. körözött+2-3 retek

Ebéd: leves, 10 dkg sült csirkecomb vagy hal+ 10 dkg főtt rizs, 10 dkg párolt zöldség, deszertnek 1 kocka csoki

Uzsonna: 5 dkg mogyoró, mandula vagy 3 dkg dió vagy 3 dkg pattogatott kukorica+ 1 joghurt+ 1 alma

Vacsora: 3 virsli+savanyú káposzta, vagy 25 dkg székelykáposzta csirkemellből vagy 20 dkg rakott savanyú káposzta.

2015. ápr. 8. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi :) csirke mellet csinalok mostanában, kb 10 dkg 1 evésre..

Reggelinél nagyon nincs étvágyam, diót meg ilyeneket nem szoktam enni:/

Futást hányszor csináljam egy hèten?

2015. ápr. 8. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A futást szerintem 4x hetente elég, de az is jó, ha kétszer futsz, kétszer meg csak gyors-gyalogolsz, ha már meleged van közben, az a jó. Ha nem ismered a kaloribazis.hu-t, azt is érdemes kipróbálni, nekem bevált.
2015. ápr. 8. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az olajos magok elég jó éhségűzőek, nálam az a célja, hogy serkentse az anyagcserét, és a pattogatott kukorica is ezért jó, azt mondják hízlal, de nem, mert utána gyorsul az anyagcsere, kicsit béltisztító.
2015. ápr. 8. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Nincs gond a futással, 45 perce vagyok itthon.. majd meghaltam a végére, közel 1 óra futás 20p pihivel.. egyébként se az éhsèggel nincs probléma, se a kitartással:).. a fájdalom a múltban van, te döntöd el, hogy másnap izomlázad legyen, vagy bűntudatod..:)

Zöld pacsi mindenkinek ment, köszönöm.

Plusz egy kérdés.. futás előtt szoktam enni, natur csirke mellet, de mindíg marad belőle, s futás után eszem meg. Ez probléma?:)

2015. ápr. 8. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Ő, egy kicsit elírtam.. 2perc pihenő, 20 guggolás:'D
2015. ápr. 8. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!