Miből merítsek erőt a fogyáshoz?
Le szeretnék fogyni (kb. 10-15 kg-ról van szó), mert lassan már undorodom magamtól. Tavaly óta szedtem fel magamra ezt a +10kilót, már többször belefogtam az egészséges életmódba és edzeni is elkezdtem, de nincs elég kitartásom. Nem attól félek, hogy így nem lesz sosem párkapcsolatom (mert eddig még egy sem volt, nem emiatt..) csak nem szeretnék egy férfi előtt sem levetkőzni ilyen alakkal.
Tippek, tanácsok, ötletek?
18/N
Egyrészt ez is akadályoz, de ennek még úgy-ahogy ellen tudnék állni, tudok magamra főzni normális kaját. Gyümölcs, zöldség meg amúgy is van itthon:).
Az a gond inkább, hogy vmiért elpattan a cérna és ott tartok, ahol elkezdtem...
Az nem baj, ha elpattan. Az mindig el fog. Az normális. A kérdés az meddig tart az elpattanás.
Alapvetően itt szokásokról van szó. Amiken változtatni nehéz. Lassan lehet. Amíg akaraterőből megy addig problémás. Olyan, mint ahogy rászokni arra, hogy fogselymet használjon az ember is addig tök nehéz, amíg be nem rögzül, akkor meg már semmi. (használj amúgy naponta egyszer, fontosabb szinte mint a fogmosás)
Esetleg az is jó lehet, ha egyszer nem eszel semmit egy napig. És le is fekszel éhgyomorra. Csak azért, hogy lássa a szervezeted, hogy semmi baja nem lesz, ha kevesebb a tápanyag.
Vagy a mindennapi mozgás is jó lehet. Vagy inkább az, hogy ott legyen minden nap benned, hogy valamit mozogsz. Mert nyilván van, amikor nem fér bele valamiért. Bár ekkor is jobb, ha csinál valami kis jelképeset az ember. Csak, hogy erősítse a szokást. Kezdetnek kezd el csinálgatni minden reggel ezt pl 20 perc max:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!