Mennyi ideig tart formásodni?
Már lefogytam 4-5 kg-t, ennyit is akartam, de hiába sportoltam, nem lettem elég formás, még mindig kicsit löttyedt vagyok. Mennyi idő kell, hogy formásabbá váljak?
Konditerem nincs a környéken, futni járok, mit csináljak még?
A formádat az izmaid határozzák meg. A futástól nem leszel formásabb, sőt, ha nem jó a diétád, akár még izmot is veszíthetsz.
Izomépítéshez súlyzós edzés kell, és nem 1-2 kilós súlyzókkal... az max két hétig jó.
Szerezz be 10 kg-ig szerelhető kézisúlyzókat, és a neten keress teljes testes, otthon végezhető edzésterveket.
Teljes testes edzés s igen, 2 darab 10 kilóig szerelhető kézisúlyzó az első hetekre már elég lehet, utána pedig lehet venni további súlyt.
Időt nem lehet mondani, sok dologtól függ, de ha odateszi az ember magát, havi egy kiló izmot felszedhet kalóriatöbbletben, remélhetőleg ez a nőknél is így van, nekem nem logikus, hogy ne lenne ez a helyzet. De a genetika, az étrend, az edzés, ezek sokat számítanak, ha nem csinálod jól, ne várj látványos változást.
#3:
"nekem nem logikus, hogy ne lenne ez a helyzet"
Sajnos a mi szervezetünk kevesebb tesztoszteront termel, mint a férfiaké... így elvileg kevésbé izmosodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!