120 kg körüliek, ti mit tornáztok, és mennyi ideig bírjátok?
Én amikor ekörül voltam, súlyzós edzést és aerob edzést végeztem. Meg néha kardió.
Nem kell rögtön az első edzésen maratont futni. Szépen lassan kell emelni az intenzitást. Kb 1 órás edzéseim voltak.
Nem csak a kg, hanem a magasság is számít, meg a testesíti százalék.
Én 120kgvel simán letekertem 120-150km-t betonon, 60-70et terepen; heti 3x eljártam kosárlabdázni, majd amikor már nem volt jó csapat heti 1-2 kondi terem. Most volt egy év kiesés vissza is estem 105re. Majd tavasszal újra kezdem.
én voltam lány létemre 115 kg (170 cm) és akkor is jól bírtam a terhelést,tesin ugyanúgy kosaraztam,futottam stb. nem voltam tipikusan az a fajta,aki liheg a lépcsőzéstől :D de tény,hogy érdemesebb kímélni az ízületeket ilyen nagy súlyfeleslegnél..
Azóta már lefogytam, 62 kg vagyok.
Ma csináltam 8 x 30 guggolást, 8x25 fekvőtámaszt, 4x30 másodperc planc-et, 4x20 dips-et.
Elején bemelegítéssel, végén nyújtással együtt kb 30 perc volt. Rendesen megizzadtam, de felfrissített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!