Mit tornáztok/mozogtok egy héten? Mennyi ideig? Hányszor? Emellett, hány kg vagytok?
Heti 6x 40 perc séta +heti 3x otthon 3x30 guggolás, 3x30 kitôrês és változatos hasizom gyakorlatok kb 15-20 percen át, minden nap nyújtás.
173/54 vagyok.
3 erőedzés (súlyzó, saját testsúly) , mindig más 1 óra
csak a kaján múlik minden, full ugyanazt az edzés folytatva szarul kajálva hiztam 3-4 kg-t 7 hónap alatt, most normálisan kajálva lement a 7kg két hónap alatt, sőt hízás alatt heti 5-6 edzésem volt, kardió jellegű is.
(Most) itthonról dolgozok.
Napi mozgás: minimum óránként kivonszolom a hátsóm a mosdóig meg vissza (sok vizet iszom, gyakran kell), illetve olykor a konyhába bekapni valamit.
160/48.
Igen, főleg az étkezésen múlik. Mivel a mostani mozgásszegény életmódomhoz igazítom a bevitt táplálékot, így gond nélkül tartom a súlyom. Mondjuk a bőröm feszességén látszik, hogy hiányzik a sport.
Napi kb. 1óra otthoni torna, amit csak a menstruációm első három napján függesztek fel, mert akkor nincs annyi erőm és jobban igényli a testem a folyadékmegtartást.
168cm, 58-60kg (a plusz izom nélkül 52-54kg lennék), 30/N
Heti 3 erőedzés kettlebell + primal move. Napi min. 1 óra séta a kutyákkal+ 1 óra biciklizés (nem nyugger fokozaton!)
170cm/56kg És igen, a kaját is nagyon mellé kell tenni, én pl.52 kilóról indultam másfél évvel ezelőtt (ekkor kezdtem sportolni). Most 56 kila vagyok, már egyáltalán nem nézek ki soványnak és ez hihetetlenül zavar :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!