Egy héten hányszor tornáztok a Norbi duci tréningre?
Figyelt kérdés
Én minden nap akarom, de egy kicsit unalmas lett és nincs hozzá kedvem. Egy kis változtatást akarok bevezetni úgy hogy minden 2. nap csinálnám, a köztes napokon saját tornámat csinálnám.
5*8 fekvő
5*30 hasprés
5*30 egy lábas bicska (nem tom a pontos nevét olyan mint a hasprés, de itt felemelem az egyik lábam és az ellentétes könyökömmel megérintem a térdem)
3*30 bicska (ez olyan mint ez előbbi csak egyszerre emeljük a törzsünket a lábunkkal)
Ez lenne a köztes napokon. Hétvégén meg 1-2 órát bicikliznék torna helyett hogy ne unjam meg és változatosabb mozgás legyen. Szerintetek ez így jó? És mi ér többet a Norbi torna duci tréning 4. vagy az én tornám és a 1-2 óra biciklizés jobb mint a Norbi tréning?
2011. márc. 29. 21:24
1/3 anonim válasza:
A duci-tréning azoknak jó akik tényleg kövérek!ha neked már unalmas,feltételezem h fogytál,erősebb lettél,ez már kevés neked.szerencsére ezer féle torna és mozgásforma van,azt csináld ami jól esik,mert mindegyik hatásos.
2/3 anonim válasza:
A duci trénig tényleg azoknak jó, akiknél nagy a súlyfelesleg. Jól lehet a 4 részt váltogatni, hogy váljon olyan hamar unalmassá. Én szoktam azt is csinálni, hogy csak nézem, és közben berakok valami más zenét és így könnyebben megy. Amit leírtál torna és biciklizés, azt csináld a duci után. Nem tudom mennyit akarsz fogyni, de így kombinálva biztos hatásosabb.
3/3 anonim válasza:
bocs - 'hogy NE váljon unalmassá'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!