Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakran tornáztok vagy...

Milyen gyakran tornáztok vagy hetente hányszor elég tornázni?

Figyelt kérdés

és hogy a jobb egyik nap hasizom a másik nap láb izom erősítés és több ismétlés vagy mindenből kevesebbet??illetve futni milyen gyakran érdemes??

10 kilót akarnék leadni ezt milyen gyorsan lehet leadni?

2009. okt. 4. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Futni heti 3-4X 1.5 órát megyek, de ebbe benne van a séta ill. a kocogás is.

Edzeni meg ahányszor engedi az időm, vna hogy heti 2x, de van hogy 4-5X is. Egyszer hasizmozni szoktam, egyszer combra, egyszer popóra, amikor épp milyen kedvem van, de azért próbálom arányosan elosztani.

Én 8kg-tól szeretnék megszabadulni :)

Kitartás:D

és az étrended ne felejtsd el jól alakítani!

sok sikert:)

2009. okt. 4. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én heti kétszer tudok csak edzőterembe menni, mindenféléből csinálgatok de van mikor egy -egy részt jobban megdolgozom. egy alkalom 1,5 óra és arányosan 4,5-5 kg-t fogyok tőle havonta
2009. okt. 4. 17:45
 3/5 A kérdező kommentje:

háát igen a sport diéta nélkül és fordítva semmit sem ér:D

mikor futottm minden nap akkor a közérzetem is jobb volt...ha figyelünk magunkra nemcsak az alakunk lesz kobb de egészségesebbek is leszünk:D

2009. okt. 4. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Én kétnaponta edzek 3 órát. Ebből 1 óra kardió, 2 pedig súlyzós gyakorlat.

Szerintem úgy jó edzeni, ha minden második nap különböző izomcsoportokat mozgatsz meg. Ahonnan több kilótól szeretnék megszabadulni, ott több ismétlést csinálok pl.:

has: 3x25 felülés, 3x25 hasprés, 3x25 fordított hasprés.

Nálam ez az edzés hatásos.

2009. okt. 5. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
és hogy érzitek változik az alakotok gyorsan?:)
2009. okt. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!