Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem áll meg a fogyásom?

Miért nem áll meg a fogyásom?

Figyelt kérdés

Szeptembertől a mai napig 14 kg.-ot fogytam.Már nemtornázom,egy hónapja(napi séta a boltba,iskolába,haza.)Igaz ez kétszer,mert délután is megyek a gyerkőcé,persze gyalog.Na meg a házimunka.Ennyit mozgok naponta,még pihizni és tévézni is van időm.

Amit eddig tettem:Minimális finomlisztes dolgok(kenyér ,tészta,sütik).

Cukor csak a kávémba,édesség nagyon kevés(hetente egyszer- kétszer).

Ezeket a mai napig is betartom,mert nem kívánom.

Mégis fogyok.Egy hét alattlement most is fél kiló.

2010. ápr. 7. 11:24
 1/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sovány,még van minek lemennie,de a család már azt mondta elég volt.

150cm.-hez 54,6kg.vagyok jelenleg,de a múlt héten még 55,2kg. voltam.

Mit tegyek hogy ne fogyjak el?,

30/nő

2010. ápr. 7. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
nem hinném ,hogy el fogsz fogyni. a tested majd úgyis beáll az optimális súlyra. amúgy meg nekem van hogy egy nap alatt megy le fél kiló, aztán pár nap múlva megint a régi vagyok. :) nekem nem kell fogynom, mert 160cm hez 48-49 kg vagyok és mégis néha lejebb megy pedig eszek ugyanúgy. szóval ne aggódj nem fogsz elfogyni:)
2010. ápr. 7. 11:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Akkor tarthatom tovább ezt az étrendet?

2010. ápr. 7. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
egyébként én is 30 vagyok, én is hanyagolom a fehér lisztes ,cukros dolgokat :) mikor áttértem az egészséges életmódra plusz hetente elkezdtem sportolni akkor lefogytam 6 kilót. de azóta beállt a súlyom erre a 48-49re és ez így pont jó. szóval nyugodtan folytasd az egészséges életmódot.
2010. ápr. 7. 11:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, mégegyszer!
2010. ápr. 7. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ha ez max. egy hónapon belül nem változik, s tovább fogysz, keress fel egy orvost, mert ennek hátterében komoly problémák lehetnek. Most nem írom le azt a történetet, ami az egyik ismerősömmel történt, mert nem akarlak megijeszteni, de félelmetes volt, hogy csak fogyott és fogyott, s (későn ment orvoshoz) az orvosok nem találták a baját.
2010. ápr. 7. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg mivel 150 cm ezért addig nem kell aggódnia amíg nem lesz vészesen kevés a súlya. 150 cmhez még a 45-46 kiló sem túl kevés. a másik meg , hogy heti fél kiló fogyás pont ideális. tavasszal meg az ember amúgy is könnyebben fogy. de ha rosszul érzed magad és aggaszt akkor persze menj orvoshoz.
2010. ápr. 7. 14:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Voltam én már 39 kiló is,(lánykoromban)de akkor igen csak vézna voltam.

Szerettem volna 45-re lemenni,de a családom nem engedi,mert hogy akkor nagyon sovány volnék.

Meg mindenféle betegség is kínzott akkor(főleg az idegeimmel volt baj,meg hasmenés gyötört)orvosról orvosra kellett járnom.Ezért félek attókl hogy tovább fogyok.

Bár azóta mind az idegeim,mind a hasmenésem helyre jött.

A bmi szerint is normális a testsúlyom(tudom ezt sokan hülyeségnek tartják).

Nem akarok zabálni sem,és nassolni sem úlyra,mert nekem nagyon bejött ez a kenyér nélküli dolog.

Nem hittem volna hogy tudok kenyérnélkül élni.

Reggelire most is megeszem 1-2 szeletet,de nagyon sok mindenmellé már nem kel a kenyér(ilyen a főzelék,töltöt káposzta,hurka ,gulyás stb.).

Köszönöm az eddigi válaszokat,várom a további megjegyzéseket,ill.tanácsokat!

2010. ápr. 7. 15:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó jelentkezésem óta újabb fél kiló szaladt le rólam.

Arra gondoltam,hogy a szervezetem még nincs megelégedve ezzel a súllyal?

A Bmi.szerint 43kg.lenne a megfelelő súlyom.Szerintetek?

2010. ápr. 14. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 156 vagyok és 43,de én izmosodni szeretnék,mert nem vagyok dagadt,de a fenekem és a combom narancsbőrös.Én évekig 42 voltam még ha zabáltam is.Aztán úgy döntött a szervezetem h. rámegy 3-4 kg.De 1 éve megint 43-45 vagyok.Szóval ez sok mindentől függ.Ha zavar menj el egy kivizsgálásra. A féreg vizsgálatot, cukor, ásványi anyag, ráksszűrés stb ilyenkor érdemes elvégeztetni.De lehet pajzsmirigy is.Ha pedig semmit nem találnak, akkor ne aggódj, ha majd már 40 körül leszel akkor már elkezdhetsz aggódni h. honnan fogysz ennyit.
2010. ápr. 14. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!